Ansökningsprocess

KILROY educations studierådgivare hjälper dig med ansökningsprocessen.
KILROY live - Internationell studiemässa 2014

KILROY live - Internationell studiemässa

11. september 2014 Stockholm
Vi har bjudit in erkända universitet från alla världens hörn till vår internationella studiemässa KILROY live torsdagen den 11 september kl. 15.00-18.00! Vägleds och inspireras till utlandsstudier eller praktik i USA; ta reda på hur du kan kombinera studier med idrott; lyssna på spännande föredrag och du är ett steg närmre dina utlandsstudier. Självklart är det GRATIS INTRÄDE - Välkommen!
Läs mer
Ta ditt första steg i collegeprocessen och fyll i en intresseanmälan. Sedan hjälper KILROY education till att hitta en skola som passar dig.

Boka tid för gratis rådgivning

När du fyllt i din intresseanmälan bokar vi in ett kostnadsfritt möte där du får en personlig utvärdering av dina förutsättningar och möjligheter. Våra rådgivare har personliga erfarenheter av collegeidrott i USA och ett stort kontaktnät av coacher och skolor.

Ditt samarbete med KILROY education

Så fort du inleder ditt samarbete med KILROY education drar vi igång processen och sätter tillsammans upp en aktivitetsplan för dig med tydliga riktlinjer för vad du kan förvänta dig av oss och vad som förväntas av dig. KILROY education ansvarar för hela processen och hjälper dig hitta en skola som passar just din profil idrottsmässigt, akademiskt och ekonomiskt.

 

Kontakta en College Sports Consultant
Fyll i en intresseanmälan
Contact