Studenter berättar - Rasmus på Billy Blue College of Design

Studenter berättar - Rasmus på Billy Blue College of Design

Den kreativa miljön på Billy Blue och de inspirerande och duktiga eleverna på skolan var det absolut bästa! Sen måste jag erkänna att sol och surfing inte gör det sämre...

Vad var det som fick dig att bestämma dig för just Billy Blue och Sydney?

En vän till mig rekommenderade skolan och jag var sugen på ett litet äventyr, därför kändes Billy Blue och Sydney, Australien, som det rätta valet. Seriös och bra utbildning med en smula äventyr.

Var är det bästa med att plugga där?

Den kreativa miljön och inspirerande och duktiga elever på skolan. Sen måste jag erkänna att sol och surfing inte gör det sämre.

Vilka moment i utbildningen har hittills varit de bästa?

Förpackningsdesign har jag fastnat för. Att själv producera en produkt från skiss till verklighetstrogen modell, att tydligt se resultat av det man gör inspirerar och motiverar mig att fortsätta. 

Rasmus hann med att både surfa och sola under sin studietid i Australien på Billy Blue College of Design

Hur tror du att din tid utomlands kommer att förändra dig?

Jag hoppas på att komma hem med en massa bra erfarenheter och kunskaper. Man märker att man utvecklas genom att bara bo i ett annat land, prata ett annat språk och möta människor från andra kulturer. Ögonen öppnas för världen och man förstår att det finns mycket att uppleva utanför Sveriges gränser.

Varför valde du att anlita KILROY education? 

För att få hjälp med att göra allt korrekt. Få min ansökan skickad till rätt person och tydliga anvisningar om hur saker och ting skulle gå till. Jag ville inte riskera att göra fel så gjorde det på ett bra och smidigt sätt genom KILROY education, och de gick ju strålande!

// Rasmus

Relaterade inlägg
Contact