• jan31

  Studera på college med idrottsstipendium i USA höstterminen 2013!

  Vill studera samt idrotta med idrottsstipendium på ett college i USA hösten 2013? Då rekommenderar KILROY education att du redan nu kontaktar oss för en kostnadsfri rådgivning!

  Genom ett idrottsstipendium kan du få delar eller hela din utbildning betald vid studier i USA! Processen för att ansöka om idrottstipendium är lång och därför är det viktigt att vara ute i god tid! Har du även tänkt att göra någon av de amerikanska högskoleproven SAT eller ACT i vår är det också dags att registerera sig. Anmälningstiden går snart ut, kontakta oss för mer information och hjälp med allt detta samt för att boka in en kostnadsfri rådgivning! 

   

   

 • jan24

  Studenter berättar - Niclas på San Diego State University

  Jag hade länge funderat på att resa utomlands, antingen genom studierna eller en backpacker-resa. Resor och möten med människor har alltid varit ett stort intresse, så jag visste att oavsett hur det blev, skulle det bli bra. Efter mycket funderande valde jag tillslut att tillbringa hösten 2011 i S... Läs mer
 • jan19

  Studenter berättar - Ramin på Santa Barbara City College

  Santa Barbara Efter ett flertal försök med visumansökan och med stor hjälp av KILROY education anlände jag i Santa Barbara hösten 2011, för att påbörja mina studier på det härliga Santa Barbara City College (SBCC). Det underbara med Santa Barbara är att du har nära till det mesta och bästa. Klimatet kan ... Läs mer
 • jan03

  Studenter berättar - Astrid på La Trobe University

  Jag hade bott på Nya Zeeland nästan 1,5 år när jag åkte hem till Sverige för att börja studera. Jag hade hela tiden i bakhuvudet att jag skulle göra en termin av mina svenska studier utomlands.

  Det fanns oturligt nog inga utbytesplatser genom mitt universitet som passade mitt studieområde så istället... Läs mer
Contact