Den bästa vägen till rätt utlandsstudier för dig

Den bästa vägen till rätt utlandsstudier för dig

Den bästa vägen att gå för dig som är sugen på att studera utomlands är att se till att du har koll på var, vad och varför du verkligen önskar att studera. Utbildningar utanför Sverige kostar oftast en hel del pengar och därför kan det kännas bra att veta att du fått marknaden avskannad och har hittat både rätt universitet och rätt utbildning för dig. 

Vad vill du ha ut av studietiden?

När det kommer till att välja universitet kan det också vara bra att ha koll på vad för möjligheter du önskar vid sidan av din utbildning. Ställ dig frågan vad för typ av studentliv du är ute efter och om du vill kunna engagera dig i olika föreningar eller kanske få chansen att extrajobba vid sidan av. 
Studenter på campus i Sydney

Använd den information & kunskap som finns tillgänglig

Studierådgivarna du träffar hos oss är specialiserade på just utlandsstudier och praktik utomlands. Det innebär att deras fokus ligger på de över 50 olika universitet och högskolor som Kilroy samarbetar med runt om i världen, och vilka utbildningar som erbjuds där, till skillnad från en vanlig studievägledare som främst har kunskap om studier i Sverige.

När du kommer till oss för gratis studierådgivning kan du förvänta dig en djup kunskap om utbudet och alla de regler som måste tas hänsyn till när man ska studera utomlands. Det innebär att du kan bli guidad till såväl rätt utbildning som universitet för dig och få hjälp med både ansökningsprocessen och information om allt kring din utlandsvistelse, som försäkringar, visum, flygbiljetter och boende. Du kan känna dig trygg och omhändertagen då våra rådgivare själva har studerat utomlands och väglett hundratals studenter genom åren. 

Efter en professionell studierådgivning kan du känna dig trygg med att du hamnar rätt

Hur kan vi hjälpa dig

  • Professionell vägledning och guidning för att se till att du hamnar på rätt universitet och utbildning för just dig.
  • Du får hjälp med allt kring dina utlandsstudier; från ansökan och kontakt med andra studenter till flygbiljetter, försäkring och tips på boende.
  • Vi guidar dig i försäkringsdjungeln och kan hjälpa dig att teckna en heltäckande studentförsäkring. Försäkring kan låta tråkigt, men utan en försäkring när det behövs kan dina utgifter bli så stora att du tvingas avbryta dina studier. 
  • För att underlätta för dig så att du kan fokusera på din ansökan och annat kring din flytt tar vi vid önskemål hand om bokning av flygbiljetter. Vi har förmånliga studentpriser för dig, och för dina familjemedlemmar och vänner som önskar komma att hälsa på dig under studietiden. 
Hjälp mig hitta rätt utbildning Jag vill få rådgivning & säkra min framtidSåhär säger andra studenter

Såhär säger andra studenter
- Kristina
Rekommenderas varmt. I ett hav av dokument som behövde fyllas i och skickas för att kunna ansöka till University of Sydney var Magnus på Kilroy i Stockholm till stor hjälp som svarade på alla frågor och funderingar jag hade :)

- Åsa
Fick hjälp av superduktiga Magnus och Sara som hjälpte mig med allt från start till avgång. Kände mig enormt trygg och togs mycket väl hand om! Fick många bra tips, alltid svar på mina frågor, ansökning och flyg gick smidigt till. Rekommenderas!
Relaterade inlägg
Contact