Kostnadsfri studierådgivning i Göteborg 12 april

Kostnadsfri studierådgivning i Göteborg 12 april

Har du funderingar på att studera utomlands? Ta chansen att träffa KILROY för en studierådgivning (helt kostnadsfritt). Chansen ges onsdag 12 april i Göteborg. Först till kvarn - boka in ett möte via knappen nedan!

Göteborg 12 april

Vår studierådgivare Linnea kommer till Göteborg och träffar gärna alla som har funderingar kring utlandsstudier. Linnea har lång erfarenhet av att ge vägledning kring högre studier och hon har själv pluggat utomlands.

När: Onsdag 12 april 2017
Var:
Vasagatan 7, Göteborg (KILROYs butik) 

Varmt välkommen!

Boka gratis studierådgivning

 
KILROY erbjuder kostnadsfri studierådgivning för dig som har funderingar kring att studera utomlands. KILROYs studierådgivare har stor erfarenhet av att vägleda studenter till högre studier utomlands och kommer att följa dig hela vägen, från dina första frågor till det att dina studier börjar.

Relaterade inlägg
Contact