Stipendier till svenska studenter i Michigan

  • 22 februari 2017
  • Av Emma
Stipendier till svenska studenter i Michigan

Funderar du på att plugga en termin i USA? Spana in Michigan State University som nu erbjuder stipendier exklusivt till svenska studenter som vill studera i USA. Deadline för att söka stipendium är 1 maj för hösten 2017 och 1 oktober för våren 2018. Ta chansen!

Michigan State University är ett av USA:s största universitet och rankas återkommande som ett av landets ”top 30 public universities” och bland världens 100 bästa forskningsuniversitet.  Här får du en utbildning av kvalitet och kan studera en uppsjö av ämnen.

Är du redan antagen till MSU och vill söka stipendiet inför hösten gör du det senast 1 maj. Du som vill studera vid MSU våren 2018 söker stipendiet senast 1 oktober 2017. Kontakta våra studierådgivare för hjälp med din ansökan till universitetet!

Följande gäller:

  • Fyra svenska studenter utses till stipendiater och mottar 500 dollar vardera
  • För att ansöka om stipendiet måste du vara svensk medborgare, alternativt studerande i Sverige
  • Du ska också vara antagen till en termins studier vid MSU
  • Du ansöker genom att skriva en uppsats på 500 ord som förklarar varför du valt MSU och vad du hoppas få ut av din studietid

 

Kontakta KILROY för mer info! Läs mer om MSU

 

Contact