QUIZ: I vilket land borde du plugga?

QUIZ: I vilket land borde du plugga?

Drömmer du om att studera utomlands men vet inte vart du ska åka? Möjligheterna är många och spännande, därför kan det vara svårt att göra ett val. Med vårt quiz kommer du lite närmare svaret på var du ska plugga!

När du vet vilket studieland som skulle passa dig, är våra studierådgivare redo att hjälpa dig hitta det perfekta universitetet och den rätta utbildningen. Vi erbjuder gratis studierådgivning där du har chans att ställa alla frågor du kan tänkas ha om studier utomlands. Allt du behöver göra är att skicka ett mejl eller boka ett personligt möte

Du kan också läsa mer om våra studiedestinationer här. 

Ready, set, go! 

(PS! Se till att scrolla ordentligt så att du inte missar något svarsalternativ!)

 

Vil du ha mer information om studier utomlands?
Kontakta oss!
Relaterade inlägg
Contact