• sep19

  Save the date: 19 september!

  SAVE THE DATE! Tisdag 19 september är det åter igen dags för årets internationella studiemässa, fullspäckad med information om utlandsstudier och utlandspraktik! 

  Få reda på hur om hur det är att bo och studera i Australien, USA, England, Kina, Nya Zeeland, Kanada, Vietnam, Singapore, Japan eller Dubai på vår internationella studiemässa 19 september. Nu är anmälan öppen och du kan säkra din plats!

  Passa på att mingla (uppdateras löpande) Mingla och prata med representanter från flera högt rankade univeristet runt om i världen, som kommer till Stockholm dagen till ära! Våra egna studierådgivare kommer så klart att vara på plats för att träffa dig och berätta mer om utlandsstudier och svara på dina frågor!

  Australien:

  La Trobe University Monash University Queensland University of Technology RMI... Läs mer
 • jul11

  Perth eller Singapore?

  Du kan studera nästa vad som helst vid Curtin University. De populäraste programmen är: business, media/film, health sciences och engineering. Du kan räkna med att hitta något för dig här!

  Oavsett om du vill läsa en kandidatutbildning, master eller fristående kurser (study abroad), kan vi hjälpa dig längs hela vägen.

  Det svåra valet... Det här är ett av de mo... Läs mer
 • jul05

  Att resa, studera & jobba i Australien - en bra kombination

  Australien är ett populärt land för den som vill kombinera att läsa kurser, resa och extrajobba. Anledningen till att det fungerar så bra förutom att det är ett härligt land att vistas i, är att då du registrerar dig som student för att läsa kurser får du automatiskt ett arbetstillstånd i tillägg till ditt studentvisum.   

  ... Läs mer
 • jul05

  Study by the Gold Coast - Redan i september

  Söker du nu kan du vara påväg till härliga Gold Coast i Australien redan i september. Sätt ihop din helt egna termin eller studieår med kurser inom de ämnesområden du önskar. Möjligheterna är många och vi hjälper dig på vägen!

  Study Abroad innebär att du sätter ihop kurser till en eller två terminer utomlands. Detta passar utmä... Läs mer
Contact