Wilhelm Edermark

Wilhelm har studerat både i USA och Australien.

Namn
Wilhelm Edermark

Titel
Studierådgivare

Butik
Stockholm

Telefon
0771 - 545 769

Skicka e-post

Efter att ha gått ut gymnasiet så var det här med att studera vidare inte direkt det första som dök upp i mitt huvud. Men att studera utomlands är att satsa på sig själv och sin framtid!

Som ung får man ju ofta höra att är det väldigt viktigt att skaffa en utbildning, satsa på framtiden och bla bla bla... Ni vet vad jag menar?! Det ligger väldigt mycket i det alla säger men man är kanske inte alltid mottaglig för den typen av information som tonåring. Jag var i alla fall inte det.

Jag bestämde mig då för att kombinera mina studier med en dröm som jag har haft sedan jag var liten; att flytta till Los Angeles, Kalifornien. Efter att ha arbetat ihop lite pengar i ungefär ett år så började jag studera business vid Santa Monica College i LA. Jag hade två fantastiska år där! Studierna flöt på bra och det kändes faktiskt mycket roligare och enklare att studera än tidigare. Det är något speciellt med att studera och leva på en plats man älskar.

Möjligheten att kunna bo på platser man troligtvis aldrig skulle göra i vanliga fall var något jag valde att utnyttja ytterligare. Efter mina studier i USA begav jag mig direkt till Sydney i Australien där jag cirka två år senare erhöll en kandidatexamen inom business. Australien är en fantastisk kontinent med en härlig blandning av människor från världens alla hörn. Möjligheterna att arbeta under och efter studierna är väldigt stora, vilket är något jag verkligen rekommenderar att man tar vara på.  

Att studera utomlands är att satsa på dig själv och din framtid. Bortsett från en internationell utbildning får du bl.a. bekantskaper, erfarenheter, språkfärdigheter och minnen för livet.


Mina favoriter
Kontakt