QUT

Utbildningar på QUT University

QUT University är ett av de mest moderna universiteten i Australien och du kan studera utbildningar inom en rad olika ämnesområden.

Fakulteter och ämnesområden

QUT har nio fakulteter; Engineering, Creative Industries, Education, Health, Humanities, IT, Law och Science. De erbjuder program på både Undergradeuate och Graduate nivå, och om du läsa fristående kurser i en eller två terminer (Study Abroad), är universitetet mycket väl anpassat till det.

Terminstider:

Termin 1: februari - juni
Termin 2: juli - november

Kurspriser 2013

Study Abroad: AUD 9 828 /termin (48 credit points)
Undergraduate & Postgraduate:  ca AUD 11 000 - 14 000 /termin

Study Abroad på deltid

Just nu har du som ansöker om att läsa en Study Abroad-termin på QUT möjlighet att enbart läsa 3 kurser istället för en normal studietakt på 4 kurser. Det betyder även att kurspriset reduceras. Du får dock fortfarande fullt studiestöd från CSN.

Stipendier

QUT Business School Triple Crown Stipendieprogram är nu tillgängligt för alla högpresterande internationella studenter. Studenter som uppfyller behörighetskraven för stipendiet kommer att tilldelas 25% minskning av kursavgiften förutsatt att ett minimum GPA bibehålls under hela studietiden. Mer information om stipendiet och behörighetskrav.

Övriga kostnader

Boende, mat, kurslitteratur, flygresa, försäkring, visum och fickpengar.

Studiemedel från CSN

Läs mer om studiemedel från CSN vid utlandsstudier här.

Expandera listorna nedan för att se vilka ämnen du kan studera på QUT University;

Tycker du att QUT låter intressant?
Kontakta oss
Contact