Sunshine Coast TAFE

Maroochydore - Sunshine Coast of TAFE (SCT)
 
KILROY live - Internationell studiemässa 2014

KILROY live - Internationell studiemässa

11. september 2014 Stockholm
Vi har bjudit in erkända universitet från alla världens hörn till vår internationella studiemässa KILROY live torsdagen den 11 september kl. 15.00-18.00! Vägleds och inspireras till utlandsstudier eller praktik i USA; ta reda på hur du kan kombinera studier med idrott; lyssna på spännande föredrag och du är ett steg närmre dina utlandsstudier. Självklart är det GRATIS INTRÄDE - Välkommen!
Läs mer

Sunshine Coast TAFE

På Sunshine Coast of TAFE (SCT) har du ett brett utbud av yrkesförberedande program att välja bland, som är 1-2 år långa, till en rimlig kostnad. Du kommer att få kompetensbaserad utbildning, med stort fokus på färdigheter till arbetsplatser samt anställningsbarhet inom områden som Business, Fashion design, Sport and Recreation och Event Management.

Det breda urvalet av kurser återspeglar behoven i det växande området runt Sunshine Coast och dess ökande arbetsmarknad, och studenter kommer att få aktuell kunskap i vad som krävs i näringslivet. Undervisning och utbildning sker i utmärkta campus-anläggningar som ger en verklig arbetsmiljö för studenter, med många lärare som är experter från näringslivet.

Med sitt magnifika läge strax utanför kusten ca en timmes bilresa från Brisbane, erbjuder Sunshine Coast gröna omgivningar och vackra stränder med varmt väder året runt. Du kommer att njuta av den avslappnade livsstilen samtidigt som du får en praktisk utbildning av hög kvalitet för att börja din karriär!

Ämnen på SCT

 • Graphic Design
 • Photography
 • Building Design and Technology
 • Business
 • Hospitality
 • Tourism
 • Event Management
 • Sport and Fitness
 • Conservation and Land Management

Alla som studerar ett Diploma program på Sunshine Coast TAFE kan få en Dual Qualification in Sustainability. Detta innebär att samtidigt som man studerar sitt Diploma program och lägger till 4 units kan man även få en Diploma in Sustainability.

Kursackreditering, resultat och rankning

 • 2011 Large Training Provider of the Year
 • Queensland's Lead Insitute in Fitness
 • Sunshine Coast TAFE (SCT) är det första utbildningsanstalt i Australien som certifierades att vara koldioxidneutrala under Low Carbon Australia's Carbon Neutral Program

Studiealternativ

TAFE i SCT står för Technical and Further Education och du kan studera upp till studienivån Advances Diploma, som är precis under en Bachelor Degree. Det finns goda transfermöjligheter från SCT till ett universitet om du vill ta en Bachelor Degree. Läs mer om hur det går till!

Varför studera på Sunshine Coast TAFE

Sunshine Coast TAFE är inbäddat i hjärtat av Queenslands snabbast växande region. Det är ett naturligt vackert område, drygt en timmes bil- eller tågresa från Brisbane. Berömd för sina sandstränder och härliga surf, naturlig omgivning, fantastiska regnskog, tillsammans med en pulserande kosmopolitisk kultur, är the Sunshine Coast även en plats som erbjuder enorma möjligheter till god utbildning samtidigt som du njuter av en aktiv och hälsosam livsstil.

Snabb fakta

Antal studenter: 16 000
Antar internationella studenter: 100
Akademisk kalender (terminsstart): februari och juli
Kursavgifter: Beror på vilket program, de flesta är runt AUD 5 000 /termin

Universitetets hemsida: Sunshine Coast TAFE

Kontakta oss för mer information om Sunshine Coast TAFE
Kontakta oss
Contact