University of Sydney

Examenstider på USYD
 
KILROY live - Internationell studiemässa 2014

KILROY live - Internationell studiemässa

11. september 2014 Stockholm
Vi har bjudit in erkända universitet från alla världens hörn till vår internationella studiemässa KILROY live torsdagen den 11 september kl. 15.00-18.00! Vägleds och inspireras till utlandsstudier eller praktik i USA; ta reda på hur du kan kombinera studier med idrott; lyssna på spännande föredrag och du är ett steg närmre dina utlandsstudier. Självklart är det GRATIS INTRÄDE - Välkommen!
Läs mer

Studera på University of Sydney

University of Sydney är Australiens äldsta och mest prestigefyllda universitet. Det är också rankat som ett av världens bästa universitet. Den rika läroplanen och innovativa forskningen och undervisningen gör det särskilt attraktivt att vara student vid University of Sydney. Universitetet erbjuder ett pulserande studentliv i Australiens största och mest internationella stad. Studera på University of Sydney med KILROY education!

Varför studera vid University of Sydney?

Det prestigefyllda University of Sydney (USYD) är det äldsta universitetet i Australien, och har ett nätverk av partnerinstitutioner och meriterade föreläsare från fler än 37 länder i Europa, Nordamerika och Asien. Universitetet erbjuder det mest omfattande kursutbudet i Australien, och är erkänt världen över för excellens i forskning och undervisning.

Akademiskt rykte

USYD är medlem av Australiens mycket prestigefyllda "Group of Eight".
USYDs businessfakultet är ackrediterad av såväl EQUIS samt AACSB.

Universitetet har även erkänts genom:

  • QS World University gav USYD betyget det 36: e bästa universitetet i världen, och det näst bästa i Australien efter University of Melbourne under 2009.
  • The Times Higher Education Supplement placerade USYD som nr 5 i världen för kvalitet i humaniora och som nr 20 i biomedicin.
  • Newsweek placerade USYD bland världens bästa universitet på deras Top 100 lista.

Specialiteter

Bland annat ekonomi, juridik, teknik, samhällsvetenskap, historia, filosofi, hälsa och möjligheten att studera musik på Sydney Music Conservatory.

Fakta

Antal studenter: ca. 49,000
Antalet internationella studenter: ca. 10,000

Universitetets hemsida: University of Sydney

Kontakta oss för mer information om University of Sydney
Kontakta oss
Contact