University of Technology Sydney

Studera i Sydney

Sydney är Australiens största stad med drygt 4 miljoner invånare. Det är också huvudstaden i delstaten New South Wales. Staden är framför allt känd för sitt fantastiskt häftiga operahus och sin vackra hamn.

Skulle du vilja studera mitt i en pulserande storstad med allt du kan önska dig inom nöjen, shopping och sightseeing alldeles runt hörnet? Då är det till Sydney du ska åka! Närmare pulsen än så här är svårt att komma.

Området

Passa på att göra en Bridge Climb en solig dag och bestig bron i hamnområdet för en utsikt utöver det vanliga. Sydney har också många fina stränder som Manly, Bondi och Coogee Beach som praktiskt taget ligger mitt i stan.  Nöjeslivet är rikt och omväxlande med otaliga biografer, barer och nattklubbar. Klimatet är idealiskt med sommartemperaturer på 25-30 grader och på vintern blir det sällan kallare än 15-16 grader.

UTS läge ger många fördelar. Här har du gångavstånd till Sydneys fina hamnområde och Operahuset men också mysiga områden som Surry Hills och trendiga Newtown är inom räckhåll. 

 

 

 

Tycker du att University of Technology Sydney låter intressant?
Kontakta oss
Contact