University of the Sunshine Coast

University of the Sunshine Coast (USC) är ett ungt och innovativt unviersitet på Australiens fantastiska solskenskust
 
KILROY live - Internationell studiemässa 2014

KILROY live - Internationell studiemässa

11. september 2014 Stockholm
Vi har bjudit in erkända universitet från alla världens hörn till vår internationella studiemässa KILROY live torsdagen den 11 september kl. 15.00-18.00! Vägleds och inspireras till utlandsstudier eller praktik i USA; ta reda på hur du kan kombinera studier med idrott; lyssna på spännande föredrag och du är ett steg närmre dina utlandsstudier. Självklart är det GRATIS INTRÄDE - Välkommen!
Läs mer

Studera på University of the Sunshine Coast

University of the Sunshine Coast (USC) är ett framstående universitet som erbjuder ett brett urval av kurser och program. Med sina fantastiska omgivningar och läge i Australien ger en utlandsstudievistelse på USC dig något över det vanliga! Studera på University of the Sunshine Coast med KILROY education!

University of the Sunshine Coast grundades 1996 och är därför ett nytt fräscht universitet. Universitetet har 5 800 studenter med ca 1000 internationella studenter. Universitetet erbjuder innovativa program och kurser med fokus på IT och ett internationellt perspektiv.

Varför studera på USC?

  • USC fick under 2008 en toppvärdering av Good Universities Guide för undervisningens kvalitét, lärarnas kompetens och elektroniska hjälpmedel .
  • Under 2007 blev USC uppmärksammat av Australian Universities Quality Agency 
  • Universitetets Go (Global Opportunities) Program mottog ett pris under 2007 från regerigen i Queensland för att ha bidragit med internationaliseringen i Queensland.

Universitetets hemsida: University of the Sunshine Coast

Kontakta oss för mer information om University of the Sunshine Coast
Kontakta oss
Contact