London Metropolitan University

Campuslivet på London Met

London Met har tre campus: Aldgate i östra London, Moorgate i centrala London och Holloway i norra London.

Aldgate

Aldgate är området där undervisning i konst, arkitektur, media och design sker. Området ligger bara några minuter från livliga Brick Lane där det finns mängder av restauranger, second-hand butiker, gallerier, barer och marknader.

Holloway

Holloway är området där undervisning i data, samhällvetenskap och humanioraämnen med mera sker. Området ligger bredvid den berömda Emirates Stadium, hemma-arena till Storbritanniens berömda fotbollslag Arsenal.

Moorgate

Beläget i hjärtat av London ligger Moorgate som håller kurser i ekonomi. Studenterna vid Moorgate får uppleva en spännande del av staden för det ligger i Londons mest kreativa distrikt.

Anläggningen

London Met är generösa med att erbjuda studiehjälp, de har ett bibliotek på alla ovannämnda campus och man får tillgång till många digitala kurser. Universitetet London Met är utformat för att göra eleverna väl utrustade för det kommande arbetslivet därför har de även en rättssal, nyhetsrum och ett påkostat Science Centre.

Boende

Universitetet förstår vikten av att hitta ett bra boende för dem som kommer till London från andra länder. Därför har de en University's Accommodation Bureau som hjälper till att finna ett bra boende för alla London Met studenter.

London Met har inga egna studentbostäder, men hjälper studenter att komma i kontakt med alla som har studentbostäder i London. Universitetet har tillgång till rum i flera olika studentboenden nära alla universitetsbyggnader så det finns många olika boenden att välja bland. För mer information besök: www.londonmet.ac.uk/accommodation

 

 

Tycker du att London Metropolitan University låter intressant?
Kontakta oss
Contact