Trent University

Trent University ligger granne med en flod och omgivningarna är perfekta för vandring, klättring och att paddla kajak!
 
KILROY live - Internationell studiemässa 2014

KILROY live - Internationell studiemässa

11. september 2014 Stockholm
Vi har bjudit in erkända universitet från alla världens hörn till vår internationella studiemässa KILROY live torsdagen den 11 september kl. 15.00-18.00! Vägleds och inspireras till utlandsstudier eller praktik i USA; ta reda på hur du kan kombinera studier med idrott; lyssna på spännande föredrag och du är ett steg närmre dina utlandsstudier. Självklart är det GRATIS INTRÄDE - Välkommen!
Läs mer

Studera på Trent University

Om du vill studera nära en storstad men ändå få utbildningen i små klasser, är Trent University något för dig! Trent är ett av Kanadas mest framstående universitet där du både har möjlighet att läsa en hel utbildning eller 1-2 terminer som del av din svenska utbildning. Studera på Trent University med KILROY education!

Varför studera på Trent?

Universitetet har 7 000 heltidsstudenter, varav 700 internationella studenter. Det är ett av Kanadas bästa universitet i sin storleksklass och rankades 2004 för elfte året i rad av tidskriften Maclean's, till delstaten Ontarios bästa universitet. Fördelarna med ett mindre universitet är många; klasserna är små, lärarkontakten tät och det är gott om fritidsaktiviteter. Campusområdet är till ytan det största i Kanada. Trent University satsar mycket på internationalisering och har ett ambitiöst program för alla utländska studenter.

Universitetets hemsida: Trent University

Kontakta oss för mer information om Trent University
Kontakta oss
Contact