Hong Kong PolyU

Många av Hong Kong Polytechnic Universitys utbildningar rankas som de bästa i Asien!
 
KILROY live - Internationell studiemässa 2014

KILROY live - Internationell studiemässa

11. september 2014 Stockholm
Vi har bjudit in erkända universitet från alla världens hörn till vår internationella studiemässa KILROY live torsdagen den 11 september kl. 15.00-18.00! Vägleds och inspireras till utlandsstudier eller praktik i USA; ta reda på hur du kan kombinera studier med idrott; lyssna på spännande föredrag och du är ett steg närmre dina utlandsstudier. Självklart är det GRATIS INTRÄDE - Välkommen!
Läs mer

Studera på Hong Kong PolyU

Med 70 års erfarenhet av akademiska utbildningar, kan Hong Kong Polytechnic University (PolyU) ge studenter en högaktuell akademisk utbildning med en nära koppling till näringslivet. PolyU erbjuder ett brett kursutbud i en spännande miljö i heta och högaktuella Hong Kong! Studera utomlands på The Hong Kong Polytechnic University med KILROY education!

The Hong Kong Polytechnic University etablerades 1937 och har 27 000 studenter varav ca 2000 internationella studenter från 40 olika länder.

Varför studera på The Hong Kong Polytechnic University?

Universitetet grundades 1937 och erbjuder ett brett kursutbud och internationellt erkända program. Många av programmen är unika i Hong Kong och rankade som några av de bästa i hela Asien. PolyU erbjuder en internationell studiemiljö där arbetsspråket är engelska. Universitetet lägger stor vikt vid globalisering och internationalisering.

Businessfakultet på Hong Kong PolyU är ackrediterad av såväl EQUIS och AACSB.

Universitetets hemsida: Hong Kong Polytechnic University

Kontakta oss för mer information om Hong Kong PolyU
Kontakta oss
Contact