Kasetsart University

Kasetsart University - learning center i Bangkok
 
KILROY live - Internationell studiemässa 2014

KILROY live - Internationell studiemässa

11. september 2014 Stockholm
Vi har bjudit in erkända universitet från alla världens hörn till vår internationella studiemässa KILROY live torsdagen den 11 september kl. 15.00-18.00! Vägleds och inspireras till utlandsstudier eller praktik i USA; ta reda på hur du kan kombinera studier med idrott; lyssna på spännande föredrag och du är ett steg närmre dina utlandsstudier. Självklart är det GRATIS INTRÄDE - Välkommen!
Läs mer

Studera på Kasetsart University

Bangkok anses vara en av världens mest spännande städer och det inte utan anledning. Kasetsart University är högt rankat bland Thailands 150 universitet. Universitetet har ett stort och bekvämt campusområde där grönskade natur förenas med moderna byggnader. På universitetsområdet finns butiker, restauranger, bank, postkontor, klinik, pool, idrottsplats och universitetets egen busslinje!

Varför studera på Kasetsart University?

Studier på Kasetsart University passar studenter som vill få en unik studie- och livserfarenhet i en livlig storstad, där det också finns fantastiska resemöjligheter.

Målet med det Study Abroad-program som finns här är att fördjupa studenternas kännedom om Asien, dess kultur och ekonomi i en internationell miljö på ett väl ansett universitet i en spännande storstad. Studenterna kan lära sig thailändska och lära känna både lokala studenter och andra internationella studenter. Personlig utveckling är en stor del av att studera utomlands, och intressanta kurser i kombination med givande fritidsaktiviteter kommer att gynna studenterna både på ett akademiskt såväl som ett personligt plan.

Fakta om Kasetsart University:

Antal studenter: 58 000
Akademisk kalender: september-december / januari-maj
Universitetets hemsida: Kasetsart University

Kontakta oss för mer information om Kasetsart University
Kontakta oss
Contact