Foothill De Anza Colleges

Ett av bygganderna på campus på Foothill and DeAnza
 

Studera på Foothill De Anza Colleges

I Kaliforniens Silicon Valley, strax söder om San Francisco och nära San José ligger Foothill och De Anza Community College (FHDA). Här är det sol 300 dagar per år! Pröva på collegestudier utomlands en kortare tid eller läs en Associate Degree med möjlighet att transferera till ett amerikanskt universitet. Studera på Foothill De Anza Community College med KILROY education!

Läs en termin eller två i solen eller påbörja din akademiska bana vid ett community college. Populära Foothill och De Anza College (FHDA) i Kalifornien erbjuder många högaktuella kurser till bra priser och goda transfermöjligheter till California State University, University of California och andra amerikanska universitet.

Varför studera på Foothill och DeAnza?

Foothill och De Anza är två moderna colleges som erbjuder många högaktuella kurser och utbildningar till förmånliga priser. Dessa två college ligger ständigt i topp när det gäller akademiska resultat och andelen studenter som transfererar till framstående universitet. I dag startar en tredjedel av alla amerikanska studenter sin akademiska bana på ett Community College och allt fler internationella studenter upptäcker också fördelarna med att börja studera i mindre klasser och till lägre avgifter.

På Foothill College läser 5 000 heltidsstudenter, varav 800 internationella studenter. De Anza är det större av de två campusen, här läser 24 000 heltidsstudenter, varav drygt 1 000 internationella studenter. 

Det spelar ingen roll om du kommer direkt från gymnasiet eller har jobbat några år. Du kan även vara en student på svensk högskola som vill ta en paus från din svenska utbildning och vidga vyerna genom att läsa en period utomlands. Alla nya studenter blir mycket väl omhändertagna, får god studievägledning, hjälp att registrera sig på kurser och erbjudande om att delta i utflykter och evenemang som skolan arrangerar just för internationella studenter.

Skolans hemsida: Foothill De Anza College

Tycker du att Foothill De Anza Colleges låter intressant?
Kontakta oss
Contact