Hawaii Pacific University

På Hawaii Pacific University Loa campus kan du b.la studera marinbiologi.
 
KILROY live - Internationell studiemässa 2014

KILROY live - Internationell studiemässa

11. september 2014 Stockholm
Vi har bjudit in erkända universitet från alla världens hörn till vår internationella studiemässa KILROY live torsdagen den 11 september kl. 15.00-18.00! Vägleds och inspireras till utlandsstudier eller praktik i USA; ta reda på hur du kan kombinera studier med idrott; lyssna på spännande föredrag och du är ett steg närmre dina utlandsstudier. Självklart är det GRATIS INTRÄDE - Välkommen!
Läs mer

Studera på Hawaii Pacific University

Aloha, välkommen till ett av världens paradis! Hawaii Pacific University (HPU) ger dig möjigheten att studera i ett fantastiskt klimat på ett universitet som erbjuder en personlig undervisning och ett brett kursutbud. Till Hawaii kommer studenter från mer än 100 länder världen över. Studera på Hawaii Pacific University med KILROY education!

Hawaii Pacific University (HPU) grundades 1965 och har idag närmare 9 000 studenter, som kommer från samtliga av USAs stater och över 100 länder runt om i världen.

Varför studera på HPU?

Studenter söker sig till HPU bland annat för att de trivs i den internationella miljön och har möjlighet att njuta av Hawaiis fantastiska klimat. Universitetet är rankat bland de topp tio i USA som har flest internationella studenter, tätt följt av flera av landets stora, prestigefyllda och internationellt ansedda universitet.

HPU har fått ett mycket bra anseende i hela USA. Detta har bland annat skrivits om universitetet:

  • U.S. News & World Report beskriver HPU som "ett av USAs bästa universitet".
  • Barron beskriver HPU som "Det bästa alternativet för dina utlandsstudier" bland 3900 andra skolor i USA. 
  • Rugg's Recommendations on the college placerar HPU som en av de 100 bästa skolorna i USA.

I USA är det möjligt att kombinera sina studier med idrott och KILROY education hjälper dig att hitta rätt skola som passar din profil. Läs mer om hur KILROY kan hjälpa dig att söka idrottsstipendium i USA och hur du kan kontakta våra College Sports Consultants.

Universitetets hemsida: Hawaii Pacific University

Kontakta oss för mer information om Hawaii Pacific University
Kontakta oss
Contact