Hawaii Pacific University

Hawaii - Honolulu
 

Studera på Hawaii Pacific University

Hawaii Pacific University (HPU) erbjuder ett stort utbud av program och har campus både i downtown Honolulu och i det lite lugnare Kaneohe. Klasserna är små så det finns goda möjligheter för interaktion med lärare och studenter. HPU är ett väldigt globalt universitet med lärare och studenter från hela världen. Efter skoltid är det härligt att hänga på stranden, surfa eller utforska ön!

10 goda anledningar att studera på Hawaii Pacific University

 1. En härlig mångfald av studenter. På Hawaii Pacific University kommer studenterna från över 100 olika länder världen över. 
 2. Ett brett utbud av studieprogram med över 50 kandidatprogram och 14 masters att välja mellan. 
 3. Riktigt goda möjligheter för one-on-one time med professorer för att du ska kunna nå dina akademiska mål. Med en studentfakultetsranson på 15-1. 
 4. Universitetets läge i mitten av världens största hav gör detta till den ideella platsen att studera marin biologi, bioteknologi, ocean resource management och marine aquaculture.  
 5. För internationella studenter som tar sin kandidatexamen vid universitetet finns flera stipendier tillgängliga att söka mellan $2,000 till $10,000 per akademiskt år. 
 6. Studentlivet vid HPU är aktivt med omkring 50 olika organisationer att gå med i. Här finns allt från United Nations club, The international club eller The leaders for a sustainable future club. 
 7. Campuskärnan ligger centralt i hjärtat av Honolulu - det financiella, kulturella och statliga navet i Hawaii. 
 8. Eftersom att Hawaii är en populär destination för turiser är detta en bra plats att lära sig mer om turismindustrin såväl som såklart att upptäcka den!
 9. I Hawaii hittar du några av världens mest vackra stränder.
 10. Lokalbefolkningen i Hawaii är kända för att vara välkomnande och trevliga. Det är vanligt att prata med främlingar på bussen eller i hissen för exempelvis. Perfekt för att utveckla din sociala förmåga och vidga din comfort zone! 

Hawaii Islands Kauai

Mayday Around The World Hawaii Lei

Vad kan jag läsa på Hawaii Pacific University? 

Du kan ta en:

 • Kandidatexamen
 • Masterutbildning
 • Studera en eller två terminer (Study Abroad) även kallat The Visiting Students Program.

Du kan läsa en stor variation av kurser och program på HPU.  Vi föreslår att du läser mer om vilka utbildningar som finns att välja bland och kontaktar våra studierådgivare som är specialiserade på studier utomlands om du har frågor och funderingar. Hos dem får du mer information och vägledning helt kostnadsfritt. 

Utbildningar Hör av dig!

Hawaii Pacific Universitys rykte och rankning

 1. HPU rankade nummer 1 i nationen för mångfald i 2014, enligt USA Today. 
 2. The Princeton Review listar HPU som “Best in the West” av rekommenderade skolor i sin nyligen gjorda utvärdering "2016 best colleges: Region by region" på hemsidan. Endast 125 skolor i 15 stater i väst finns representerade på listan. 
 3. Honolulu är erkänd som en av de "bästa mindre städerna för högskolestudenter" år 2014, enligt The American Institute of Economic Research (AIER).

hawaii-beach-sunsetVad kostar det att studera på Hawaii Pacific University?

Priset för studierna varierar beroende på vilket program och vilken nivå du väljer. Våra studievägledare skickar dig gärna en detaljerad och noga utträknad kalkyl på priser för studierna såväl som en beräknad budget för vad det kostar att leva på Hawaii. Tveka inte att kontakta våra studievägledare med små eller stora frågor. Förutom hjälp med budget och information om priser kan de hjälpa till att besvara alla dina frågor såväl som hjälpa till med ansökningsprocessen som kan vara ganska omfattande.

Kontakta en studierådgivare
Maila oss

Fun facts om Hawaii Pacific University

 • Universitetet har över 7000 studenter som från alla 50 amerikanska stater och från 100 olika länder (varav du kommer att vara en av dem!). 
 • Univeristetet har sin egna symfoniorkester varav du såklart kan få vara med och spela om du kvalificerar dig! 
 • Det kvinnliga Softball laget vann the National Championship för NCAA Divisionen II år 2010 och både cheerleading- och dansprogramen har varit bland de mest framgångsrika lagen i tävlingar i över 10 år!
 • Studenter stiderar havssköldpaddor och valar ombord på the Oceanic Instituts 42 fot långa forskningsfartyg.

Hawaii Surfers Running To The Sea

Hawaii Kilaue Volcanos

Hur kan KILROY hjälpa dig att studera på HPU? 

Vi erbjuder kostnadsfri studierådgivning och hjälper dig genom hela processen; Från första frågan till ansökningsprocess tills det att du checkar in i ditt studentboende på campus på Hawaii. Vi kan också erbjuda dig en beräknad budget baserad på dina inkomster, utgifter och kostnader under dina studier på Hawaii Pacific University . Tveka inte att kontakta oss för att få mer information och höra om dina möjligheter att studera på ditt drömuniversitet. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Hör av dig till våra professionella studierådgivare
Skicka ett mail
Tycker du att Hawaii Pacific University låter intressant?
Kontakta oss
Contact