Hawaii Pacific University

På Hawaii Pacific University Loa campus kan du b.la studera marinbiologi.
 

Studera på Hawaii Pacific University

Aloha, välkommen till ett av världens paradis! Hawaii Pacific University (HPU) ger dig möjigheten att studera i ett fantastiskt klimat på ett universitet som erbjuder en personlig undervisning och ett brett kursutbud. Till Hawaii kommer studenter från mer än 100 länder världen över. Studera på Hawaii Pacific University med KILROY education!

Hawaii Pacific University (HPU) grundades 1965 och har idag närmare 9 000 studenter, som kommer från samtliga av USAs stater och över 100 länder runt om i världen.

Varför studera på HPU?

Studenter söker sig till HPU bland annat för att de trivs i den internationella miljön och har möjlighet att njuta av Hawaiis fantastiska klimat. Universitetet är rankat bland de topp tio i USA som har flest internationella studenter, tätt följt av flera av landets stora, prestigefyllda och internationellt ansedda universitet.

HPU har fått ett mycket bra anseende i hela USA. Detta har bland annat skrivits om universitetet:

  • U.S. News & World Report beskriver HPU som "ett av USAs bästa universitet".
  • Barron beskriver HPU som "Det bästa alternativet för dina utlandsstudier" bland 3900 andra skolor i USA. 
  • Rugg's Recommendations on the college placerar HPU som en av de 100 bästa skolorna i USA.

I USA är det möjligt att kombinera sina studier med idrott och KILROY education hjälper dig att hitta rätt skola som passar din profil. Läs mer om hur KILROY kan hjälpa dig att söka idrottsstipendium i USA och hur du kan kontakta våra College Sports Consultants.

Universitetets hemsida: Hawaii Pacific University

Kontakta oss för mer information om Hawaii Pacific University
Kontakta oss
Kommentarer
Lilianyousefi
Hej, Jag är intresserad av att läsa medicn i HPU. Undrar ifall utbildningen är upplagd på samma sätt som andra städer i USA. Dvs 8 år. 4 pre-med år och 4 medschool år?
2011-09-09 20:24:18
Linnea_is
Hej, jag undrar vad som krävs för att få studera här? Har ni några tips på stipendier man kan söka? Läser just nu Friskvårdskonsulent, blir klar till sommaren. Håller annars på med löpning och fått tips på att Universitetet har många möjligheter?
2011-10-07 20:04:00
KILROYse
Hej Linnea, För att bli antagen till skolan krävs avgångsbetyg från gymnasiet med minst VG i engelska. Vill du läsa på postgraduatenivå (studier efter en kandidatexamen) krävs även intyg på avslutad kandidatexamen. För stipendier kan du titta på www.stipendier.se som mot en mindre avgift kan söka fram relevanta stipendiemöjligheter. Skolan har ett löparlag för damer där just nu flera utländska studenter är med. Bäst är att ta kontakt med tränaren strax innan man åker eller när man är på plats för att se om det finns plats i laget. Om man inte får möjlighet att tävla med laget kan man ändå ofta få delta i träningar med laget. Mvh, Caroline
2011-10-11 12:08:13
KILROYse
Hej Donny! Vad roligt att du vill söka till programmet, vill du att vi skickar hem en ansökan åt dig? Ring oss på 08-4029340 eller mejla [email protected] så hjälper vi dig att ta nästa steg! Ha det fint så länge! // Anna
2011-10-11 12:14:50
KILROYse
Hej Lotta! Man kan läsa kurser med motsvarande upplägg, men det går inte att få några betyg på gymnasienivå eftersom det är ett universitet. Här kan du se vilka kurser som finns att läsa inom Natural Sciences: http://www.hpu.edu/CNCS/Departments/Natural_Sciences/index.html
2012-04-30 10:44:26
blog comments powered by Disqus
Contact