Musicians Institute

Gör som Jeff Buckley, Meja eller Chad och John från Red Hot Chilli Peppers- plugga på Musicians Institute i Hollywood.
 
KILROY live - Internationell studiemässa 2014

KILROY live - Internationell studiemässa

11. september 2014 Stockholm
Vi har bjudit in erkända universitet från alla världens hörn till vår internationella studiemässa KILROY live torsdagen den 11 september kl. 15.00-18.00! Vägleds och inspireras till utlandsstudier eller praktik i USA; ta reda på hur du kan kombinera studier med idrott; lyssna på spännande föredrag och du är ett steg närmre dina utlandsstudier. Självklart är det GRATIS INTRÄDE - Välkommen!
Läs mer

Studera på Musicians Institute

Drömmer du om att lyckas i musikbranschen, så finns knappast någon bättre investering än en utbildning från Musicians Institute (MI) i Hollywood! Studera på Musicians Institute med KILROY education!

Oavsett om du vill sjunga, spela bas, skriva musik för film och tv eller tillverka gitarrer (!), så har MI något för dig. Du befinner dig i musikindustrins centrum med allt vad det innebär av kunskap, inspiration och värdefulla kontakter. Flera av medlemmarna i grupper som Red Hot Chili Peppers, Korn och Weezer, liksom svenska sångerskan Meja har alla varit elever vid MI. Ta ett stort steg mot en internationell musikkarriär och ansök till en av världens mest ansedda musikskolor!

Universitetets hemsida: Musicians Institute

Kontakta oss för mer information om Musicians Institute
Kontakta oss
Contact