Musicians Institute

Gör som Jeff Buckley, Meja eller Chad och John från Red Hot Chilli Peppers- plugga på Musicians Institute i Hollywood.
 

Studera på Musicians Institute

Drömmer du om att lyckas i musikbranschen, så finns knappast någon bättre investering än en utbildning från Musicians Institute (MI) i Hollywood! Studera på Musicians Institute med KILROY education!

Oavsett om du vill sjunga, spela bas, skriva musik för film och tv eller tillverka gitarrer (!), så har MI något för dig. Du befinner dig i musikindustrins centrum med allt vad det innebär av kunskap, inspiration och värdefulla kontakter. Flera av medlemmarna i grupper som Red Hot Chili Peppers, Korn och Weezer, liksom svenska sångerskan Meja har alla varit elever vid MI. Ta ett stort steg mot en internationell musikkarriär och ansök till en av världens mest ansedda musikskolor!

Universitetets hemsida: Musicians Institute

Kontakta oss för mer information om Musicians Institute
Kontakta oss
Kommentarer
Diana
Hej! Jag funderar på att studera Vocals på MI! Men har några frågor som ni kanske vill hjälpa mig med!? Hur fungerar själva ansökningsprocessen? Och vad kostar det att gå på MI? Kan man välja hur många år man vill vara där eller hur länge går man där? Har inte riktigt hittat all information om detta så vore tacksam om ni vill hjälpa mig :) mvh Diana
2011-12-20 00:03:22
blog comments powered by Disqus
Contact