New York Film Academy

Lär dig allt och lite till om filmbranschen på New York Film Academy!
 

Studera på New York Film Academy

KILROY education hjälper dig att förverkliga dina drömmar om studier i USA! Plugga en utbildning i världsklass! Här finns praktiska och högaktuella utbildningar för dig som vill jobba i filmindustrin. Studera på New York Film Academy med KILROY!

Att studera i New York är att få befinna sig i världens och filmvärldens centrum. Här finns människor, språk, kulturer, mat och influenser i en blandning som du inte hittar någon annanstans. New York erbjuder en perfekt miljö för filmskapande!

Varför studera på New York Film Academy?

New York Film Academy är en av de främsta skolorna i USA inom film och skådespeleri. Här är tempot högt och klasserna små, så du har alla möjligheter att utvecklas. Utbildningarna har inga krav få förkunskaper, men alla studenter måste vara beredda på att satsa all sin tid och energi på sina studier. På New York Film Academy studerar du enligt principen "learning by doing". 
FILM ACADEMY photographer 1280x720

NY CITY

new york

Bachelor's Degree i Los Angeles

New York Film Academy har även campus i Los Angeles. Campuset i Los Angeles erbjuder både kortare workshops och längre program. Den största skillnaden är att du kan studera en hel Bachelor's Degree (motsvarande kandidatexamen) i Los Angeles. Första året väljer du om du vill studera i Los Angeles eller New York. Läser du en hel Bachelor Degree avslutas programmet i Los Angeles.

 

Universitetets hemsida: New York Film Academy

Tycker du att New York Film Academy låter intressant?
Kontakta oss
Contact