New York Institute of Technology

Old Westbury campus på NYIT
 

Studera på New York Institute of Technology (NYIT)

Välkommen till ett globalt, konkurrenskraftigt universitet med över 15 000 studenter på sju olika campus runt om i världen. Med KILROY education kan du studera vid något av New York Institute of Technologys två USA-campus - antingen mitt i storstadspulsen på Manhattan eller i det vackra och mer lantliga Old Westbury, beläget på Long Island, några mil norr om New York City.

På New York Institute of Technology (NYIT) kan du läsa breda, populära utbildningar inom bland annat statsvetenskap, reklam, business, arkitektur och kommunikation. Universitetet lägger stort fokus vid moderna undervisningsmetoder och jobbar hårt för att förbereda sina studenter för kommande arbetsliv.

Skolans studenter erbjuds högklassig karriärrådgivning och hjälp att inom ramen för studierna söka praktik och projektarbete hos framstående företag. Observera att du som utlandsstuderande inte har möjlighet att ta en betald praktikplats. Läs mer om över de 70 utbildningsprogram som NYIT erbjuder.

I USA är det möjligt att kombinera sina studier med idrott och KILROY education hjälper dig att hitta rätt skola som passar din profil. Läs mer om hur KILROY kan hjälpa dig att söka idrottsstipendium i USA och hur du kan kontakta våra College Sports Consultants.

Universitetets hemsida: New York Institute of Technology

Kontakta oss för mer information om New York Institute of Technology
Kontakta oss
Kommentarer
blog comments powered by Disqus
Contact