San Diego State University

Läge för miljöombyte? Ta en termin eller två på San Diego State University!
 
KILROY live - Internationell studiemässa 2014

KILROY live - Internationell studiemässa

11. september 2014 Stockholm
Vi har bjudit in erkända universitet från alla världens hörn till vår internationella studiemässa KILROY live torsdagen den 11 september kl. 15.00-18.00! Vägleds och inspireras till utlandsstudier eller praktik i USA; ta reda på hur du kan kombinera studier med idrott; lyssna på spännande föredrag och du är ett steg närmre dina utlandsstudier. Självklart är det GRATIS INTRÄDE - Välkommen!
Läs mer

Studera på San Diego State University

I en av Kaliforniens mest attraktiva städer ligger välrenommerade San Diego State University (SDSU). Det vackra campusområdet har närhet till både strand, storstad och dessutom till färgstarka Mexiko! Läs ett halvår eller ett år här och du får garanterat en upplevelse för livet! Studera på San Diego State University med KILROY education!

San Diego State University (SDSU) har ett mycket gott akademiskt rykte och med nära 30 000 studenter är SDSU det största universitetet inom systemet "California State University". KILROY education erbjuder, i samarbete med språkskolan (ALI) på SDSU, en eller två terminers studier vid universitetet som del av din svenska utbildning eller för att prova på att studera utomlands. 

I USA är det möjligt att kombinera sina studier med idrott och KILROY education hjälper dig att hitta rätt skola som passar din profil. Läs mer om hur KILROY kan hjälpa dig att söka idrottsstipendium i USA och hur du kan kontakta våra College Sports Consultants.

Universitetets hemsida: San Diego State University 

Kontakta oss för mer information om San Diego State University
Kontakta oss
Contact