Santa Monica College

Förutom att studera på Santa Monica College kan man hänga hamnen i Santa Monica!
 

Studera på Santa Monica College

Förverkliga drömmen om studier i USA! Läs en termin eller två i solen eller påbörja din akademiska bana vid ett community college. Populära Santa Monica College (SMC) i Kalifornien erbjuder många spännande kurser till konkurrenskraftiga priser och med goda transfermöjligheter till amerikanska universitet. Studera på Santa Monica College med KILROY education!

Varför studera på SMC?

Plugga en termin eller en hel utbildning i änglarnas stad! Populära Santa Monica College (SMC) i Kalifornien erbjuder många spännande kurser till konkurrenskraftiga priser och med goda transfermöjligheter till amerikanska universitet. Att skolan ligger vid havet i soliga Kalifornien är inte heller fel!

Santa Monica College är ett populärt college som erbjuder många spännande kurser och utbildningar till låga avgifter. På Santa Monica College läser 30 000 studenter, varav 2 500 internationella studenter.  

I USA är det möjligt att kombinera sina studier med idrott och KILROY education hjälper dig att hitta rätt skola som passar din profil. Läs mer om hur KILROY kan hjälpa dig att söka idrottsstipendium i USA och hur du kan kontakta våra College Sports Consultants.

Skolans hemsida: Santa Monica College

Kontakta oss för mer information om Santa Monica College
Kontakta oss
Kommentarer
RebeccaS
Tack så mycket för svaret och mailet! 26 500 USD är däremot i dagsläget 163 57 SEK, då väldigt mycket höge än den budget given till Svenska studenter. Av vilken anledning sätter SMC en sådan hög budget? Är det någon information jag uppfattat fel? Många studenter klarar uppenbarligen av en CSN baserad budget, men är nyfiken på just den delen av informationen. Finns det något preliminärt start-datum för vårterminen '15? Ungefär när brukar kurserna starta under våren, är det under januari eller februari vårterminen brukar starta (inte inräknat introduktionen)?
2014-02-21 20:52:04
RebeccaS
sedan är väl CSN per läsår (à 17 veckor) i USA 85 085, inkl merkostandslån på nära 23 000?
2014-02-21 20:57:15
Elli och Mira
Hej alla där ute som funderar på att börja plugga på Santa Monica College! Vi är två tjejer som gör vardagliga vlogs om vårt liv här borta i Los Angeles. Spana gärna in vår kanal https://www.youtube.com/channel/UCD3p0-AsVxDPfLi40Tx09pg
2014-03-26 00:28:48
blog comments powered by Disqus
Contact