Santa Monica College

Förutom att studera på Santa Monica College kan man hänga hamnen i Santa Monica!
 

Studera på Santa Monica College

Förverkliga drömmen om studier i USA! Läs en termin eller två i solen eller påbörja din akademiska bana vid ett community college. Populära Santa Monica College (SMC) i Kalifornien erbjuder många spännande kurser till konkurrenskraftiga priser och med goda transfermöjligheter till amerikanska universitet. Studera på Santa Monica College med KILROY education!

Varför studera på SMC?

Plugga en termin eller en hel utbildning i änglarnas stad! Populära Santa Monica College (SMC) i Kalifornien erbjuder många spännande kurser till konkurrenskraftiga priser och med goda transfermöjligheter till amerikanska universitet. Att skolan ligger vid havet i soliga Kalifornien är inte heller fel!

Santa Monica College är ett populärt college som erbjuder många spännande kurser och utbildningar till låga avgifter. På Santa Monica College läser 30 000 studenter, varav 2 500 internationella studenter.  

I USA är det möjligt att kombinera sina studier med idrott och KILROY hjälper dig att hitta rätt skola som passar din profil. Läs mer om hur KILROY kan hjälpa dig att söka idrottsstipendium i USA och hur du kan kontakta våra College Sports Consultants.

Skolans hemsida: Santa Monica College

Vill du ha mer information om Santa Monica College?
Kontakta oss
Contact