Marknadsföring

Studera marknadsföring utomlands

Studera marknadsföring utomlands

KILROY live - Internationell studiemässa 2014

KILROY live - Internationell studiemässa

11. september 2014 Stockholm
Vi har bjudit in erkända universitet från alla världens hörn till vår internationella studiemässa KILROY live torsdagen den 11 september kl. 15.00-18.00! Vägleds och inspireras till utlandsstudier eller praktik i USA; ta reda på hur du kan kombinera studier med idrott; lyssna på spännande föredrag och du är ett steg närmre dina utlandsstudier. Självklart är det GRATIS INTRÄDE - Välkommen!
Läs mer

Är du nyfiken på att studera marknadsföring utomlands, och skulle vilja jobba med att kommunicera samt positionera varumärken, utveckla reklamkampanjer eller uppfinna och skapa nya distributionskanaler?

Inom marknadsföring får du jobba med olika aktiviteter med syfte att gynna försäljning av produkter eller tjänster. Det kan vara genom reklam, PR, mässor, events med mera. I rollen som marknadsförare handlar det mycket om att förstå konsumenternas behov och hur konsumenterna fattar beslut.

Studera marknadsföring utomlands

Marknadsföring har olika inriktningar och kurser utomlands kan t.ex. vara:  

  • Brand Management
  • Internet Marketing
  • Marketing Communication
  • Marketing Principles
  • Consumer Behaviour

Inom marknadsföringen tas kunskap och insikt från andra discipliner som psykologi, sociologi och ekonomi. En utbildning i marknadsföring ger dig teoretiska kunskaper och verktyg så att du kan förbättra marknadsföringen i praktiken. Efter studierna kan du bl.a. jobba som marknadskoordinator, marknadschef eller t.ex. forskare.  

Sök relevant universitet utomlands inom marknadsföring genom att expandera listan nedan:

Kontakta oss för information om Marknadsföring
Kontakta oss
Contact