Hälsa

Studera hälsa utomlands

Studera hälsa utomlands

KILROY live - Internationell studiemässa 2014

KILROY live - Internationell studiemässa

11. september 2014 Stockholm
Vi har bjudit in erkända universitet från alla världens hörn till vår internationella studiemässa KILROY live torsdagen den 11 september kl. 15.00-18.00! Vägleds och inspireras till utlandsstudier eller praktik i USA; ta reda på hur du kan kombinera studier med idrott; lyssna på spännande föredrag och du är ett steg närmre dina utlandsstudier. Självklart är det GRATIS INTRÄDE - Välkommen!
Läs mer

Studier inom hälsa ger dig en säker utbildning och en utmanande karriär. Tycker du om att arbeta med människor och vill ha en praktisk utbildning är det här det rätta för dig. Våra universitet har en framträdande position inom hälsa, och kan ge dig en utbildning som gör dig mycket attraktiv på arbetsmarknaden. Exempel på detta är Kiropraktik och sjukgymnastik i Australien, vård på Hawaii och optometri i Hong Kong. Efter utbildningen utomlands måste du ansöka om tillstånd att arbeta i Sverige.

KILROY education kan ge mer information om detta. I listan ser du alla universitet du kan välja mellan för att studera hälsa utomlands.

Kontakta oss för information om Hälsa
Kontakta oss
Contact