Konst, Design, Arkitektur

Studera konst, design, arkitektur utomlands

Studera konst, design, arkitektur utomlands

KILROY live - Internationell studiemässa 2014

KILROY live - Internationell studiemässa

11. september 2014 Stockholm
Vi har bjudit in erkända universitet från alla världens hörn till vår internationella studiemässa KILROY live torsdagen den 11 september kl. 15.00-18.00! Vägleds och inspireras till utlandsstudier eller praktik i USA; ta reda på hur du kan kombinera studier med idrott; lyssna på spännande föredrag och du är ett steg närmre dina utlandsstudier. Självklart är det GRATIS INTRÄDE - Välkommen!
Läs mer

Genom att studera konst, design, arkitektur utomlands har du en stor chans att få använda din kreativa förmåga på arbetsmarknaden.

Oavsett om din passion är fotografi, design, arkitektur, grafisk design eller mode, så är framtiden din. Vad sägs om att läsa 3D-animering i Nya Zeeland, fotografering i Melbourne eller produktdesign i Hong Kong ... möjligheterna är oändliga, och det är bara några exempel på ämnesområden och studier som vi kan erbjuda dig.

Hittar du inte just det ämne du är intresserad av? Ingen fara, kontakta oss på KILROY education så hjälper vi dig, vi kan erbjuda många fler ämnen än de som presenteras här. I listan nedan ser du alla universitet du kan välja mellan för att studera konst, design eller arkitektur utomlands.

Kontakta oss för information om Konst, Design, Arkitektur
Kontakta oss
Contact