Media

Studera media utomlands

Studera media utomlands

KILROY live - Internationell studiemässa 2014

KILROY live - Internationell studiemässa

11. september 2014 Stockholm
Vi har bjudit in erkända universitet från alla världens hörn till vår internationella studiemässa KILROY live torsdagen den 11 september kl. 15.00-18.00! Vägleds och inspireras till utlandsstudier eller praktik i USA; ta reda på hur du kan kombinera studier med idrott; lyssna på spännande föredrag och du är ett steg närmre dina utlandsstudier. Självklart är det GRATIS INTRÄDE - Välkommen!
Läs mer

Spricker du nästan av all din kreativitet? Tycker du om att skapa saker? Skriva? Det finns otaliga möjligheter att undersöka alla dina kreativa sidor. Du kan välja mellan en praktisk utbildning, eller en mer teoretiskt utbildning om det passar dig bättre. Det kommer ständigt nya ämnen som är anpassade till utvecklingen i branschen. Studerar du media utomlands, kommer du att få ett internationellt nätverk som kommer att bli mycket användbart i framtiden. Vi kan rekommendera bl a PR-studier eller filmproduktion i New York och kommunikation och design i Australien.

Kontakta KILROY education för att få mer information om hur vi kan hjälpa dig uppfylla dina drömmar om mediastudier utomlands. I listan nedan ser du alla universitet du kan välja mellan för att studera media utomlands

Kontakta oss för information om Media
Kontakta oss
Contact