Naturvetenskap

Studera naturvetenskap utomlands

Studera naturvetenskap utomlands

KILROY live - Internationell studiemässa 2014

KILROY live - Internationell studiemässa

11. september 2014 Stockholm
Vi har bjudit in erkända universitet från alla världens hörn till vår internationella studiemässa KILROY live torsdagen den 11 september kl. 15.00-18.00! Vägleds och inspireras till utlandsstudier eller praktik i USA; ta reda på hur du kan kombinera studier med idrott; lyssna på spännande föredrag och du är ett steg närmre dina utlandsstudier. Självklart är det GRATIS INTRÄDE - Välkommen!
Läs mer

Många av KILROY educations samarbetsuniversitet erbjuder fantastiska utbildningar inom naturvetenskap. Inom många områden ligger utländska universitet betydligt mer i framkant än svenska universitet och institutioner, och här har du som student en fantastisk möjlighet att få ta del av de senaste forskningsrönen. Australien är till exempel mycket framstående i sin forskning och utbilning inom marinbiologi, energi och miljö, ämnen som är viktiga för Sverige både i dag och i framtiden.

Vill du ha hjälp att hitta din utbildning inom naturvetenskapen? Kontakta oss på KILROY education så hjälper vi dig! I listan nedan hittar du alla universitet du kan välja mellan för att studera naturvetenskap utomlands. 

Kontakta oss för information om Naturvetenskap
Kontakta oss
Contact