Samhällsvetenskap

Studera samhällsvetenskap utomlands

Studera samhällsvetenskap utomlands

KILROY live - Internationell studiemässa 2014

KILROY live - Internationell studiemässa

11. september 2014 Stockholm
Vi har bjudit in erkända universitet från alla världens hörn till vår internationella studiemässa KILROY live torsdagen den 11 september kl. 15.00-18.00! Vägleds och inspireras till utlandsstudier eller praktik i USA; ta reda på hur du kan kombinera studier med idrott; lyssna på spännande föredrag och du är ett steg närmre dina utlandsstudier. Självklart är det GRATIS INTRÄDE - Välkommen!
Läs mer

Studiemöjligheterna inom samhällsvetenskap är oändliga. Ämnesutbudet är enormt och du kan i stort sett läsa exakt allt du är intresserad av. Att studera samhällsvetenskap utomlands, ger dig ett helt nytt akademiskt perspektiv och en stark fördel gentemot dina konkurrenter när du ska ut på arbetsmarknaden. Vad är bättre än att studera kinesisk historia och kultur på ett kinesiskt universitet? Eller varför inte lära dig mer om internationella relationer i USA?

Vill du ha hjälp att hitta din utbildning inom samhällsvetenskapen? Kontakta oss på KILROY education så hjälper vi dig! I listan nedan hittar du alla universitet du kan välja mellan för att studera samhällsvetenskap utomlands. 

Kontakta oss för information om Samhällsvetenskap
Kontakta oss
Contact