Caroline Geiger

Caroline i fina Barcelona!

Namn
Caroline Geiger

Titel
Studierådgivare

Butik
Stockholm

Telefon
0771- 545 769

Skicka e-post

Redan som 16-åring reste jag iväg för att studera utomlands som utbytesstudent på high school i USA. Utbytesåret gav mersmak och gjorde att jag valde att studera ett år på college i USA direkt efter studenten i Sverige.

Jag läste fristående kurser på Santa Barbara City College i Kalifornien, ett fantastiskt vackert campus precis vid havet med ett rikt utbud av kurser och med förhållandevis låga avgifter. Jag läste bland annat kurser i sociologi och amerikansk historia med fokus på immigration, men passade också på att lära mig att spela tennis och nyttja skolans stora gym. Santa Barbara är en underbar, lagom stor stad som till stor del präglas av student- och strandliv.

Tack vare det behagliga klimatet som råder året om spenderas den mesta tiden utomhus - vid stranden eller med BBQ i någon park. Dessutom ligger storstäder som Los Angeles, San Fransisco och Las Vegas inte mer än bara några timmar bort med sitt aldrig sinande utbud av aktiviteter, fest och världsberömda sevärdheter. 

Att studera utomlands är att investera i sig själv. På köpet får man bättre självinsikt, ökat självförtroende, utmärkta språkkunskaper och ett stort kontaktnät som öppnar möjligheter där man minst anar det. En chans som alla borde ta!  

Mina favoriter
Kontakt