NYFA audition, utvärdering av arbetsprover och informationsträff

Plats meddelas per mail!, Stockholm
Vill du studera skådespeleri eller något annat inom filmbranschen i New York? Den 9 februari kan du träffa New York Film Academy i Stockholm och få veta allt om hur det är att studera på skolan och vilka olika utbildningar som finns. Registrera dig längre ned på sidan för att komma på eventet.

MÖT NEW YORK FILM ACADEMY 

Mellan kl 13-19 den 9 februari håller NYFA auditions och utvärderar arbetsprov för dig som vill studera på skolan. Senare under kvällen kl 19.00 hålls ett allmänt informationsmöte om program, ansökningsprocesser och hur det är att studera på NYFA. Detta är ett utmärkt tillfälle för dig som är intresserad av att läsa din utbildning på NYFA att få svar på dina frågor och känna på redan nu om du tror att skolan är rätt för dig. 

"Each student writes, shoots, directs and edits 8 films and works on crew of 28 more in the first year!" 
(NYFA)

Nyc -1280x 720

HAR DU REDAN SÖKT ELLER VET MED DIG ATT DU SKA STUDERA PÅ NYFA? 

Då kan du passa på att göra din audition eller visa upp dina arbetsprover under dagen den 9 februari. Vid vid audition finns goda möjligheter till generösa stipendier till dig som har talang! 

AUDITIONS

Du har möjlighet att göra audition för programmen Acting for film (1-3 år) & Musical Theater (1-2 år) som du kan läsa i New York eller Los Angeles. Audition varar i 15 minuter där du har chansen att visa för NYFA vad du går för och drömmer om. Kontakta oss för att boka in din tid och för att få mer information om vilka förberedelser du behöver ha gjort innan. 

UTVÄRDERING AV ARBETSPROVER (PORTFOLIO)

Uppvisning och utvärdering av arbetsprover gäller för alla akademiska program så som Fine Arts & Visual Arts men även dig som vill studera manusskrivande, speldesign, animering, regi-och produktion eller fotograferingSe fullständig lista över NYFAS utbildningar. Utvärderingen varar i 15 minuter. Kontakta oss för att boka in din tid för utvärdering av arbetsprover & för att få mer information om förberedelser inför besöket. 

  • Efter besöket kommer du att bli kontaktad med information om antagning till NYFA, besked om eventuellt stipendium och vidare instruktioner. 
  • Observera att du måste ansöka till något av de aktuella programmen på NYFA för att boka tid för audition/utvärdering och ha chans till stipendium. 
  • Boka tid för din audition eller utvärdering: [email protected] eller ring 0771-545 769.

Filming -in -nyc

OBSERVERA att du i listan nedan endast anmäler dig till informationsträffen 9/2 kl 19.00.

För mer information om utbildningen och uppbokning av en auditionstid eller utvärdering av arbetsprover ber vi dig ta kontakt med oss direkt! Anmäl dig redan idag då tiderna snabbt bokas upp! 

Hjärtligt välkommen!

Anmälan till event

 

 

 

Skriv upp mig!
Kontakt