Hur kan KILROY hjälpa dig?

KILROY studierådgivare vet allt om idrottsstipendium i USA och hjälper dig gärna.
Observera att vi för närvarande inte kan ta emot nya ansökningar för idrottsstipendium. Mer information kommer att komma på vår webbplats och i våra övriga sociala kanaler.

KILROY är ett välkänt namn hos en mängd universitet och colleges runt om i USA, då vi har förmedlat spelare under flera år. Vi hjälper dig att förverkliga dina drömmar om collegeidrott i USA!

Vägen till ett collegelag är tuff då konkurrensen är hård både för amerikanska och internationella atleter. Det är viktigt att marknadsföra sig på rätt sätt och att starta sin ansökningsprocess i god tid för att få de bästa möjligheterna. Just därför är det till stor fördel att använda sig av KILROY då vi har många år i branschen och personlig erfarenhet av studier och idrott i USA.

Att hitta en passande skola, lag och utbildning själv kan vara väldigt svårt och tidskrävande. KILROY har lång erfarenhet av den amerikanska collegeprocessen och har under de senaste åren byggt upp ett brett kontaktnät med skolor och coacher.

Vi kan hjälpa dig att hitta en plats som passar just dig och dina förutsättningar. Det finns tre faktorer som vi utgår ifrån när vi hjälper dig att hitta en lämplig skola; akademisk nivå, idrottsnivå och ekonomiska möjligheter. Att studera i USA kan vara väldigt dyrt men med ett idrottsstipendium kan dina kostnader bli lägre. 

KILROY hjälper dig genom hela processen; stipendieförhandling, skolansökan, tester, spelarlicens, översättningar, CSN-medel, försäkringar, visum, resor, boende m.m. 

 

Vad det innebär att anlita KILROY. Du får...

  • en plats i ett collegelag.
  • ökade chanser till ett idrottsstipendium – du får lägre totalkostnader.
  • en enklare och smidigare collegeprocess – du sparar tid och energi.
  • support med ansökan till skolan – du får ett säkrare akademiskt val.
  • support med spelarlicensen – nyckeln till att få deltaga i laget.
  • privat rådgivning baserad på personlig erfarenhet – du undviker många problem och misstag och får lättare att lyckas med det akademiska och idrottsliga valet.

 

Vill du veta mer?
Kontakta KILROY

 

Kontakt