Kostnader och finansiering

Få en del av dina kostnader för studier i USA betalda genom ett idrottsstipendium
Observera att vi för närvarande inte kan ta emot nya ansökningar för idrottsstipendium. Mer information kommer att komma på vår webbplats och i våra övriga sociala kanaler.

Att studera på ett amerikanskt universitet kostar normalt 150 000–300 000 kr/år. Detta inkluderar skolavgift, boende, mat och böcker. Alla skolor KILROY jobbar med är CSN-berättigade.

En viktig del i KILROYs arbete är förhandlingen kring ett eventuellt stipendium. Det finns olika typer av stipendier som kan hjälpa dig finansiera dina studier.

Idrottsstipendium

Idrottsstipendium delas ut av coacherna och baseras på din idrottsliga nivå. Konkurrensen om stipendierna är hård och antalet stipendier coacherna har att dela ut beror på idrott, antalet spelare och division. Det är viktigt att du även sköter dina studier för att behålla eller öka ditt stipendium till kommande år. 

Akademiska stipendier

Det finns även möjlighet till akademiskt stipendium som baseras på dina gymnasiebetyg och SAT/ACT. Vissa universitet har även specifika stipendier för internationella studenter.

Studiemedel från CSN

Läs mer om studiemedel från CSN vid utlandsstudier här.

Vill du veta mer?
Kontakta KILROY
Kontakt