• okt10

  Studenter berättar - Daniel på San Diego State University

  Jag hade länge drömt om att studera i USA. Länge kändes det bara som en avlägsen och nästan ogenomförbar dröm, men efter en höst fylld av tankar om framtiden bestämde jag mig för att få perspektiv på tillvaron och samtidigt göra verklighet av mina hemliga planer.

  Jag hade funderat på San Fransisco och jag började med att söka information om universitet i området, det var så jag kom i kontakt med Kilroy. Efter ett tag insåg jag att klimatet i San Fransisco inte fullt överensstämde med mina förväntningar så jag bestämde mig ganska snabbt och impulsivt för San Diego istället. Jag visste inte alls mycket om San Diego, men när jag började berätta för folk om mina planer åtföljdes det alltid av; San Diego, det är bästa stället i hela USA!

   

  Massor av frågor... Jag hade inte studerat på... Läs mer
 • okt10

  Studenter berättar - Johanna på Santa Monica College

  När jag väl bestämt mig för att börja studera, och att jag skulle göra det i Santa Monica, blev det lite bråttom att hinna få in min ansökan till Santa Monica College i tid. Jag kontaktade KILROY för att få hjälp med hur jag skulle gå tillväga och framför allt med vad jag behövde i min ansökan.

  Det gick väl... Läs mer
 • jul26

  Studenter berättar - Annelie på the Emirates Academy

  Jag valde att påbörja mina studier på The Emirates Academy of Hospitality Management främst på grund av utbildningens breda utbud av intressanta och lärorika kurser, deras samarbete med den framgångsrika och internationella hotellkedjan Jumeirah, elevernas personliga relationer med de kompetenta lärarna samt den mul... Läs mer
 • jul12

  Studenter berättar - Jakob i Palm Springs

  1.    Vart åkte du och vad gjorde du under din praktik

  Jag var 5 månader i Palm Springs, Kalifornien och gjorde min praktik hos en bilhandlare för lyxbilar som en del av mina studier

  2.    Hur hittade du din praktikplats och vilket råd kan du ge till andra som letar efter praktik i USA.

  Jag använde mitt nätverk ... Läs mer
Kontakt