Studenter berättar - Olivia på Santa Monica College

Studenter berättar - Olivia på Santa Monica College

Jag ville plugga dans i något varmt land. Hade nästan riktat in mig på Australien men när jag gick på KILROY educations utlandsstudiemässa i Stockholm och fick höra om Santa Monica College och fick prata med en tidigare danselev där, bestämde jag mig direkt!

Jag ville verkligen dit, det lät som att det var bra lärare och i LA finns dom bästa dansarna och möjligheterna samt att vädret inte går att klaga på!
Smc -olivia -a -220x 140

Jag älskar LA!

Jag trivs jättebra här! Man träffar så många vänner och det underbara vädret. LA är en stad man inte tröttnar på, man har alltid något att göra. Jag älskar att vara nära alla bra danslärare och koreografer. Jag trivs verkligen i skolan och känner verkligen att jag har utvecklats och fått ut något av min studietid. Hade en förestallning i koreografi för ett tag sedan och det var verkligen kul. All förberedelse innan och nervositeten, det var verkligen kul. Men jag gillar alla moment, det är roligast nu på slutet eftersom man har lärt känna så många människor för det händer något hela tiden och att man trivs så bra så nu vill man inte åka hem.
 

Kan inte leva utan dansen

Jag har mognat oerhört mycket under denna tid. Jag åkte hit alldeles ensam och man märker att man klarar så mycket mer än vad man tror. Det är en bra erfarenhet, man har blivit mer säker på sig själv och man får lite perspektiv på saker när man är så långt hemifrån. Samt att jag har kommit på att jag inte kan leva utan dansen.

Bra hjälp från KILROY!

Jag hade hört mycket av mina vänner att KILROY education var bra samt att de hjälpte till mycket med ansökningarna. Eftersom jag åkte första gången ensam så kände jag att det var en trygghet att få så mycket hjälp som jag fick av KILROY education.
 
Det här är det bästa jag gjort i mitt liv!
 

: ) Olivia Axelsson
 

Taggar: USA
Relaterade inlägg
Kontakt