• dec07

  Studenter berättar - Borgar på University of Auckland

  Mina tre år på University of Auckland, Nya Zeeland var fantastiska - både studier och fritid var bättre än jag någonsin hade kunnat drömma om.


  Studierna var mycket intensiva, men vi hade relativt långa lov som man hann vila upp sig på. Under min tid på University of Auckland fick jag möjlighet att resa mycket, både på Nya Zeeland och andra länder och platser"down under". University of Auckland håller en mycket hög standard, både akademiskt och administrativt. Det var lätt att komma i kontakt med lärare och handledare, och alla studenter får snabbt stöd om de kör fast i studierna. 

  Därför ska man studera utomlands! Att studera utomlands har hjälpt mig att få ett bredare perspektiv på världen, och det kommer verkligen att spetsa mitt CV öka mina chanser att få ett utmanande och utveckla jobb i framtiden!
   
  // Borgar

 • dec07

  Studenter berättar - Mattias på AUT University

  I Nya Zeeland kan du dyka, surfa vid underbara stränder, vandra i bergen och bestiga vulkaner, klättra på glaciärer, simma med delfiner och allt annat som landet har att erbjuda! Valet var inte så svårt för mig.

  Varför valde du Nya Zeeland och AUT? Mitt val stod först mellan Australien eller NZ, två länder som j... Läs mer
 • dec07

  Studenter berättar - Emma på AUT University

  Jag valde att studera på AUT University i Auckland eftersom jag var nyfiken på och ville åka till Nya Zeeland. Jag var inspirerad av Sagan om Ringen och ville själv uppleva landskapet i filmerna!

  Det har också varit en livslång dröm att få se och vara nära havets kungar, valarna. Detta fick jag vara med om och på köpet... Läs mer
 • nov28

  Studenter berättar - Melina på Swinburne University

  Jag tog studenten 2010 och flyttade till Australien med en kompis i juli samma år för att studera en termin på Swinburne University. Jag valde Australien för att jag tror att jag aldrig hade fått chansen att åka dit om det inte vore för studier, och jag valde Melbourne för att jag hörde att det är den trevligast... Läs mer
 • nov15

  Studenter berättar - Kajsa på Fudan University

  Fudan University är sett som Asiens motsvarighet till Harvard vilket märks då människor både i Business-världen och på gatan blir imponerade att man studerar där. Jag som kommer från en designbakgrund känner mig till viss del malplacerad i många av klasserna då de främst har starka ekonomiska inriktningar. Vad som är posit... Läs mer
Kontakt