• jan19

  Fatimes praktik i New York

  Sommaren 2012 spenderade jag tiden i staden som music marketing intern för musiktidningen FILTER Magazine. Jag arbetade inom deras avdelning för Marketing and Promotions och kan lätt säga att det var en av de bästa och roligaste somrarna i mitt liv.

  Praktiserade på en musiktidning i New York  År efter år har jag återvänt till min favoritstad New York City som turist men denna gång bestämde jag mig för att faktiskt göra något annat; jobba! 

  Att arbeta för just FILTER Magazine var väldigt roligt. Mina kollegor har jobbat med tidningen sedan den startades och var väldigt duktiga när det gäller musikindustrin. Jag lärde mig väldigt mycket och redan första dagen sattes jag i hårt arbete och förväntades kontakta nya klienter som de ville samarbeta med.

   

  På agendan: research, festivaler & konserter m.m. Vissa dagar satt ... Läs mer
 • dec11

  Studenter berättar - Stefan på Musicians Institute

  Jag sökte till Musicians Institute (MI) för att utvecklas som producent och för att få en inblick på hur musikbranschen fungerar överlag. Då den utvecklas konstant kändes det som ett bra val att söka till Music Business kursen och att få vara ute i Hollywood, mitt i allt, har varit ett stort plus.

  Givande ... Läs mer
 • nov12

  Studenter berättar - Louise på AUT University

  Jag hade funderat på att studera på Nya Zeeland ända sedan jag gjorde en presentation på gymnasiet om äventyr/turism. Efter examen från gymnasiet arbetade jag på en resebyrå men när jag längtade tillbaka till skolan så kom längtan till Nya Zeeland tillbaka igen.

  KILROY education rekommenderade AUT University så jag ... Läs mer
 • nov04

  Studenter berättar - Joel på Santa Monica College

  Det tog en dag för mig att bli förälskad i Santa Monica, nu, flera månader senare trivs jag bara bättre. Det är en helt otrolig miljö att bo i med saker som händer hela tiden, överallt. Här känner man sig aldrig ensam, alla här är väldigt öppna och trevliga. Det är också väldigt mycket svenskar här så du kan fortsätt... Läs mer
 • okt31

  Studenter berättar - Malene på University of Auckland

  Mitt namn är Malene och jag studerar vid The University of Auckland (UoA) på Statistiska Institutionen (Department of Statistics). Jag hade turen att få ett resestipendium efter att ha avslutat mina studier i Danmark. Jag valde UoA eftersom jag hade hört bra saker om Statistiska Instutionen och jag verkligen ... Läs mer
 • okt19

  Studenter berättar - Emelie på Santa Barbara City College

  Att åka till USA har alltid varit en stor dröm, men jag visste inte alltid att jag ville studera. Jag kommer från en liten stad där inte mycket händer och efter jag jobbat i Stockholm i två år kände jag att det var dags att ta tag i den där drömmen. Jag saknade skolan och kom då på idén att jag ville studera på ... Läs mer
 • okt02

  Stipendium på Nya Zeeland på upp till NZD 15 000

  Nya Zeelands äldsta universitet University of Otago i Dunedin som är populärt både bland Nya Zeeländska och internationella studenter erbjuder olika stipendier till dig som åker dit som internationell student.

  Dunedin är en liten men livlig studentstad på den Nya Zeelands södra ö. University of Otago har fått mycket goda betyg i intern... Läs mer
 • okt01

  Studenter berättar - Fredrik på Thompson Rivers University

  - Jag har alltid varit intresserad av att resa och upptäcka nya kulturer. Efter att ha jobbat som reseledare i ett par år bestämde jag mig för att skaffa en gedigen utbildning inom turism och service. Valet föll på en fyraårig utbildning med inriktning mot turism på Thompson Rivers University i Kamloops Kanada.

  He... Läs mer
 • sep24

  Vinnare av flygbiljetter till USA

  På vårt event KILROY live 2012 hade vi ca. 160 besökare som var intresserade av att studera utomlands och träffa representanter från många av våra skolor.

  Alla som kom kunde vara med i en tävling om en flygbiljett med Icelandair till USA. Efter att ha kontrollerat svaren på frågorna har vi nu dragit en vinnare som blev:

  Isak Westi... Läs mer
 • sep21

  Hur är det att studera på ett universitet i Australien?

  Australien är ett härligt land att studera och bo i. För att få en uppfattning om hur studentlivet är har vi samlat över 30 filmer från olika universitet och städer i Australien, när vi vet att det kan vara svårt att få en tydligare uppfattning bara genom att kolla på universitets hemsidor och på intern... Läs mer
Kontakt