• jan19

  Fatimes praktik i New York

  Sommaren 2012 spenderade jag tiden i staden som music marketing intern för musiktidningen FILTER Magazine. Jag arbetade inom deras avdelning för Marketing and Promotions och kan lätt säga att det var en av de bästa och roligaste somrarna i mitt liv.

  Praktiserade på en musiktidning i New York  År efter år har jag återvänt till min favoritstad New York City som turist men denna gång bestämde jag mig för att faktiskt göra något annat; jobba! 

  Att arbeta för just FILTER Magazine var väldigt roligt. Mina kollegor har jobbat med tidningen sedan den startades och var väldigt duktiga när det gäller musikindustrin. Jag lärde mig väldigt mycket och redan första dagen sattes jag i hårt arbete och förväntades kontakta nya klienter som de ville samarbeta med.

   

  På agendan: research, festivaler & konserter m.m. Vissa dagar satt ... Läs mer
 • aug20

  Studenter berättar - Désirée på Macquarie University

  Att plugga på Macquarie University är det bästa jag gjort hittills i mitt liv. Visst var det ett stort steg att lämna allt man känner, till att åka iväg själv till ett nytt land. Men efter att ha varit här i 5 månader kan jag säga att det verkligen är värt det. Sydney är en fantastisk stad som till och med har ö... Läs mer
 • aug14

  Slipp betala application fee till University of Technology Sydney

  Ansök till University of Technology, Sydney (UTS) med KILROY education och slipp universitetets application fee (ansökningsavgift) på AUD 100. Gäller fram till och med den 30 juni 2013.


  University of Technology, Sydney (UTS) ligger i centrala Syndey nära centralstationen och erbjuder en praktisk orienterad... Läs mer
 • aug07

  Studenter berättar - Yasemin på University of the Sunshine Coast

  Det finns en tid då all din uppmärksamhet dras åt en riktning. Några kallar det ödet, andra att följa magkänslan och en tredje skulle säga att det är spontanitetens kraft. Det finns många anledningar att göra den första Australienresan.

  När du beslutat dig ligger världen framför ... Läs mer
 • aug01

  Studenter berättar - Jakub på La Trobe

  Nu har jag bott i Australien i fem månader. Efter den första månaden hade jag redan skaffat mig ett ambulanskort, Medicare-kort, bankkort, mobilkort, busskort, studentkort, Tax File nummer och ett bra jobb. Tack vare min erfarenhet jobbar jag nu som Senior IT Officer för Dept. Of Residential Services på Universitetet. 

  La Trobe ha... Läs mer
Kontakt