• jul19

  Studenter berättar - Elin på University of Technology Sydney

  University of Technology Sydney (UTS) är ett av de mest välkända universiteten i Australien och kvaliten på både lärare och utbildning är i mina ögon väldigt hög. Jag har den äran att få lära mig av erfarna journalister, som verkligen vet vad vi framtida journalister måste vara medvetna om.

  Min kurs är väldigt intensiv, inte i den egenskapen att vi har mycket inlämningar eller tentor - den är helt enkelt en intensiv förberedande för att arbeta inom Media. Studietakten är dock inte intensiv, det är snarare så att jag hitills tycker att vi har lov lite för ofta. Men det är ju ändå bara första terminen och jag önskar mig inte mer plugg!

  Allt har fungerat utmärkt med det mesta. Eftersom att jag bodde i Australien och Sydney två år innan min studietid startade så var det enkelt för mig att komma in i en ... Läs mer
 • jul05

  Studenter berättar - Kristin på Berkeley College, NYC

  Kristin visste att hon ville jobba i modebranschen, och Berkeley College blev direkt ett naturligt val.

  - Det finns ingen bättre plats att studera mode på än i New York, säger Kristin på Berkeley Colleges hemsida. Hon gör klart sin Bachelor i Fashion Marketing and Management våren 2012.

  - Jag ville ... Läs mer
Kontakt