• okt19

  Studenter berättar - Emelie på Santa Barbara City College

  Att åka till USA har alltid varit en stor dröm, men jag visste inte alltid att jag ville studera. Jag kommer från en liten stad där inte mycket händer och efter jag jobbat i Stockholm i två år kände jag att det var dags att ta tag i den där drömmen. Jag saknade skolan och kom då på idén att jag ville studera på college, två flugor i en smäll. Perfekt!

  Efter en lång väntan kom jag och min kompis äntligen iväg den 10:e augusti 2012 för att studera i USA två terminer och komma hem i juni 2013. Santa Barbara är en kuststad som ligger ca 1 ½ timme med bil utanför Los Angeles. I Santa Barbara bor det ungefär 90,000 personer och det är perfekt, inte för litet och inte för stort. En perfekt studentstad. Det är havsutsikt från skolan och hela staden är så otroligt vacker samt att om man vill är det sup... Läs mer
 • okt02

  Stipendium på Nya Zeeland på upp till NZD 15 000

  Nya Zeelands äldsta universitet University of Otago i Dunedin som är populärt både bland Nya Zeeländska och internationella studenter erbjuder olika stipendier till dig som åker dit som internationell student.

  Dunedin är en liten men livlig studentstad på den Nya Zeelands södra ö. University of Otago har fått mycket goda betyg i intern... Läs mer
 • okt01

  Studenter berättar - Fredrik på Thompson Rivers University

  - Jag har alltid varit intresserad av att resa och upptäcka nya kulturer. Efter att ha jobbat som reseledare i ett par år bestämde jag mig för att skaffa en gedigen utbildning inom turism och service. Valet föll på en fyraårig utbildning med inriktning mot turism på Thompson Rivers University i Kamloops Kanada.

  He... Läs mer
Kontakt