• aug23

  Studenter berättar - Diana på UNSW

  För sju år sedan kom jag till Australien för att plugga Medical Science på UNSW. Ni var väldigt hjälpsamma på KILROY med alla frågor och ansökan som jag var tvungen att förbereda. Att studera i Australien är ett av de bästa beslut jag har gjort.

  Förälskad i Australien inom ett år Fastän studierna var ganska krävande och jag var tvungen att få minst godkänt i alla mina ämnen för att kunna stanna och var tvungen att arbeta extra för att studiebidraget inte räckte till för boende och mat, sa trivdes jag oerhört i Australien. Inom ett år så blev jag totalt förälskad i Australien och visste att jag ville stanna här. Jag kände mig direkt bekväm med det öppna folket, den varma kulturen, och sommarvädret och hur avslappnade alla verkade vara. Jag märkte även att individualitet var något väldigt uppskattat här, något jag fortfarande sak... Läs mer
 • aug20

  Stipendier på University of Sydney

  Ett av världens finaste universitet - University of Sydney - erbjuder nu upp till hundra stipendier på 10 000 AUD vardera för högpresterande och akademiskt meriterade internationella studenter som påbörjar en utbildning på undergraduate respektive postgraduate nivå under år 2014.


  Sydney Achievers International Scholarships (Undergr... Läs mer
 • aug06

  International Adventure Sports Management Program

  Av Ted i Studier
  Master of Arts in International Adventure Sports Management Thompson Rivers University (TRU) erbjuder tillsammans med University of Applied Management in Bavaria (Tyskland) ett unikt masterprogram.  

  Masterprogrammets består både av lektioner på plats och distans. Studenter vid programmet kommer att spendera tre veckor vid UAM c... Läs mer
Kontakt