• dec24

  Julkalender - vinn resa till New York

  Julkalendern är avgjord och Jim Beckman kammade hem resan till New York för två - GRATTIS! Jims kommentar om att vinna vår julkalender:

  Jag blev bra paff när jag fick veta att jag vunnit första pris i Kilroys julkalender och jag tackar ödmjukast för den generösa vinsten. En bättre start på året går knappast att få, tack Kilroy! 

   

  Den 1:a december drar vår julkalender på Facebook igång och då kan du ha chans att vinna en resa för TVÅ till New York!!! Varje dag hittar du en ny spännande fråga som testar dina kunskaper om olika destinationer i världen, men du kan svara på frågorna vilken dag som helst under tävlingsperioden. På julafton avgörs vem som kammar hem 1:a priset! Det finns också chans att vinna resecheckar och biobiljetter i julkalendern.

  Lycka till!   

  Äventyr med start i New York Se fler äventyr i New York, eller läs mer om att resa i New York!

   

  10 klassiker i New York  

 • dec19

  Studenter berättar – Jessica på RMIT

  If you never try, you'll never know “Kommer jag verkligen klara av att plugga på engelska? Kommer jag att få några kompisar? Hur blir det med min träning och kommer jag att hitta någon bra klubb med bra tränare? Vart ska jag bo? Tänk om jag inte hittar något jobb? Vad gör jag om jag känner mig helt ensam och borttappad?”    ... Läs mer
Kontakt