• nov30

  5 goda skäl till att göra praktik utomlands

  Kan du tänka dig att uppleva en annan kultur på nära håll samtidigt som du får ovärderlig arbetslivserfarenhet? KILROY kan hjälpa dig att förverkliga din dröm!
  "Allt detta snack om praktik (internship) utomlands... men är det verkligen värt det?" Är du osäker på om du ska ta steget, eller varför du borde göra det? KILROY kan erbjuda praktik i Kina, USA och Australien.

  Här har du fem goda skäl till att göra praktik utomlands:

  Du kommer att skilja dig från mängden. Dagens arbetsmarknad är tuff och arbetsgivarna kräver ofta både relevant utbildning och arbetslivserfarenhet. Kan du även visa internationell erfarenhet sticker du ut från mängden och visar att du är motiverad, har "guts" och våga ta chansen! Kanske detta är just anledningen till att ditt CV plockas ut?

  Globalt nätverk. Vid slut... Läs mer
 • jul29

  Application Fee Waiver: slipp ansökningsavgift på 100 AUD

  Just nu erbjuder University of Technology, Sydney (UTS) "Application Fee Waiver" - d.v.s. att du slipper betala ansökningsavgiften på 100 AUD som internationell student när du ansöker till ett helt program. 

  Om UTS University of Technology, Sydney (UTS) är ett tekniskt universitet med fokus på innovation och praktiskt lär... Läs mer
 • jun11

  Studenter berättar - Sara på UNSW

  Främsta anledningen till att jag sökte en Masterutbildning i Australien var för att jag redan bodde i Sydney sedan ett par år tillbaka. Jag var klar med min kanditatexamen från Sverige, och har alltid vetat att jag ville studera vidare, så varför inte göra det i Australien. Sydney var ett självklart val eftersom jag redan var bosatt där. Att det blev UNSW ... Läs mer
Kontakt