• jun10

  Studenter berättar - Oscar på Hawaii Pacific University

  Att jag skulle studera en termin utomlands hade jag bestämt sedan länge, frågan var bara var. Efter att kommit över ett bokmärke med formen av en surfbräda på KILROYs mässa väcktes mitt intresse för HPU och Hawaii. Tanken att studera i paradiset lockade och efter viss efterforskning om HPU konstaterade jag att utbildningen är lika högkvalitativ som surfen. Så det bar av mot Hawaii!


  Hög kvalitét på undervisningen Med ordinarie studier vid KTH är jag van vid hög kvalité på undervisning och professorer, men jag är långt ifrån besviken med HPU. Professorerna har alla stor erfarenhet av sina respektive områden utanför den akademiska världen och bidrar gärna med egna uppfattningar om sina ämnen. En fördel av att åka till ett engelskspråkigt land och studera är att du får engelskan som en del av vardagen och utveckla... Läs mer
 • jun03

  En examen från Berkeley College är en god investering!

  Berkeley College har varit ledande i utbildningar inom Business i över 80 år och tar varje år emot över 7 700 studenter, varav mer än 800 av dem är internationella studenter som läser till en Bachelor eller Associate degree.

  En studie som nyligen undersökt kvalitén på college över hela USA och hur det har gått för före detta studen... Läs mer
Kontakt