• mar27

  USAs bästa Community College

  Santa Barbara City College (SBCC) har nyligen utsetts till världens bästa Community College i USA av det prestigefyllda Aspen Research Institute

  Bedömningskriterier Santa Barbara Community College (SBCC) delade första platsen med Walla Walla College i Washington. Aspen Research Institute bedömde skolorna efter studenternas genomsnittliga betyg, hur många studenter som studerade vidare på ett universitet, hur många som hittat ett jobb efter avslutade studier och andra mätbara kriterier.  

  SBCC ligger i Kalifornien på USAs västkust och erbjuder ett behagligt klimat året om! Här finns många stränder att att spendera sin fritid på - eller varför inte ta med böckerna till stranden! SBCC är en populär skola för både amerikaner och internationella studenter.

  Läs mer om att studera på SBCC, eller kontakta KILROY education så hjälpe... Läs mer
 • mar27

  Studera på Community College i USA - ansök senast den 15 april

  Nu är det dags att skicka in din ansökan för studier på Community College i USA till hösterminen 2013. Studera på Santa Barbara City College eller Santa Monica College. Att skolorna ligger vid havet i soliga Kalifornien är inte heller fel! Välj mellan en eller två fristående terminer i solen, eller påbörja din akademiska bana vid ett ... Läs mer
 • mar19

  Stipendier vid Swinburne University

  Nu har du möjlighet att få stipendium för Study Abroad studier vid Swinburne University i Australien. Swinburne University ligger i Melbourne, Australien och är ett populärt universitet som fokuserar mycket på att förbereda studenterna på det kommande arbetslivet. Swinburne erbjuder utbildningar inom t.ex. ekonomi, design, media och IT.

  ... Läs mer
Kontakt