Studera hälsa i Australien vid Curtin University

Studera hälsa i Australien vid Curtin University

Studera vid ett av Australiens främsta universitet inom hälsovetenskap: Curtin University i Perth. Curtins Faculty of Health Sciences är ett av Asien- och Stillahavsområdets mest omfattade campus inom hälsovetenskapen. Här utbildas fler yrkesverksamma inom vård och hälsa än vid något annat universitet på Australiens västkust. 

 

Masterprogram i psykologi framröstat till Australiens bästa!

Masterprogrammet i psykologi vid Curtin University har blivit utnämnt till Australiens bästa i undersökningen Australian Graduate Survey. Undersökningen är baserad på studenternas egna utvärderingar om hur nöjda de är med sina masterprogram.

Curtins School of Psychology and Speech Pathology har levererat kurser inom psykologi sedan 1964 där kandidat- och masterutbildningarna inom psykologi är ackrediterade av Australian Psychology Accreditation Council (APAC).

Studera psykologi vid Curtin

I jämförelse med andra universitet jag har studerat vid erbjöd Curtin mer praktiska kurser, vilket jag verkligen uppskattade. Dessa gjorde det möjligt för mig att relatera till vad jag lärt mig, och tillämpa kunskaperna i verkliga livet. Lärarna var passionerade och väldigt kunniga, diskutioner med dem stärkte mitt självförtroende och bekräftade att jag hade valt rätt yrke och utbildning."
-
Siren, studerade psykologi vid Curtin University

 

Populära ämnen inom hälsa vid Curtin University


Nursing (sjuksköterskeutbildningar)
The School of Nursing and Midwifery är den äldsta sjuksköterskeutbildningen i västra Australien. Den fortsätter att hålla en hög kvalitet år efter år genom samarbeten med vårdmottagningar kombinerat med kvalitativ undervisning och forskarprogram som gör studenterna redo för sin kommande karriär.

Kurser på kandidatnivå

  • Bachelor of Science (Nursing)

Physiotherapy (fysioterapi/sjukgymnastik)

Studera fysioterapi vid CurtinSchool of Physiotherapy vid Curtin University har mer än 60 års erfarenhet av att utbilda fysioterapeuter/sjukgymnaster som arbetar både i Australien och internationellt. Universitetets kandidat- och masterkurser lockar toppstudenter och undervisningen sker i fräscha lokaler.

 

Jag hade hört bra saker om Curtin University av en kollega från Jamaica. Curtin har gett mig verktygen och självförtroende att hantera många olika situationer.
- Jarle, studerade fysioterapi/sjukgymnastik vid Curtin University

 

Kurser kandidat examen

  • Bachelor of Science (Physiotherapy)
  • Master of Physiotherapy (Entry level)

Public Health (folkhälsa)
I över 30 år har Curtins School of Public Health utbildat studenter inom de elva huvuddisciplinerna inom folkhälsa. Studenterna får läsa ämnen som Environmental Health, Health Promotion, Nutrition, Occupational Health and Safety, Epidemiology and Biostatistics, Health Administration samt Evaluation. Kurserna ges från kandidatnivå till master- och doktorandprogram.

Vid Curtins finns även Postgraduate-kurser för de som redan är arbetar med folkhälsa. Kusrser som är särskilt utformade för att bredda kunskap, kompetens och färdigheter inom yrket.

Mer information om Curtin University

Perth är en kosmopolitisk stad med ca 1,5 miljoner invånare. Passa på att njut av och utforska studentlivet i Perth när du studerar utomlands. Staden rankas ständigt som en av de mest åtråvärda, säkra och levnadsglada städerna i världen med både fantastisk natur och nattliv!

Se Curtins faciliteter och labb på en Google Maps virtual tour.

Läs mer om att studera hälsa utomlands eller kontakta KILROYs studierådgivare om dina möjligheter att studera inom hälsa och vård vid Curtin University.

 

Taggar: Australien
Relaterade inlägg
Kontakt