• dec07

  Studera på Bali nästa höst!

  Studera en spännande och prisvärd utlandstermin på Udayana University, ett av Indonesiens ledande universitet. 


  På Udayana University kan du studera ett specialdesignat program för internationella studenter; Bali International Program on Asian Studies (BIPAS). Programmet är 4 månader, undervisningen är på engelska och ger dig 25-35 ECTS. Det vänder sig både till högskolestudenter och till dig som inte tidigare studerat på universitetsnivå. Programavgiften är endast 1 840 euro och du betalar ingen ansökningsavgift (50 euro) om du ansöker via KILROY. Även levnadsomkostnaderna är låga på Bali, så ta chansen till en lärorik och utvecklande utlandstermin till ett mycket överkomligt pris.  

  Platserna till Udayana University hösten 2016 är tyvärr redan fulla. Hör av dig till oss för att veta när det är dags att ansöka inför nästa period. 
  Läs mer
 • jun19

  Studenter berättar - Johan på Bali

  Johan ville inte göra som alla andra och plugga i Australien eller USA, utan ville prova något annat. Han kikade på olika alternativ till att studera utomlands och fastnade för Bali. Bali kändes helt rätt eftersom Johan ville tillbaka till Asien och uppleva en spännande kultur samtidigt som det kändes västerländskt, och lära sig att surfa...

  ... Läs mer
 • jun16

  Stipendiemöjlighet i Australien!

  Få stipendium som täcker upp till 50 % av dina terminsavgifter på Bond University! Stipendiet riktar sig till dig med bra betyg som påbörjar en kandidat- eller masterutbildning på Bond University höstterminen 2014.

  Bond University i Australien Bond University är ett privat universitet i Australien med bästa tänkbara resurser som ger dig m... Läs mer
Kontakt