• jan22

  Hanna studerar på New York Film Academy

  Hanna Dotevall läser om Acting for Film på New York Film Academy. Vi på KILROY var nyfikna på hur det gick för henne och fick både en fin berättelse och en film skickad till oss!

  Utbildningen är väldigt intensiv! Läsåret är uppdelat i fyra quarters. Vissa kurser läser man över hela året, vissa är bara en quarter, det beror på hur lång kursen är. Vi är uppdelade i grupper med 14 elever i varje grupp. Vi har allt från skådespelariteknik, till filmmaking, röst och rörelseträning, presentationsteknik, audition-teknik och mycket annat. Mycket av det vi gör filmas och vi får sedan tillgång till materialet. Det är mycket som händer hela tiden och vi förväntas alltid vara väl förberedda och på plats i god tid. Lärarna är helt fantastiska! Alla jobbar med skådespeleri eller film på något sätt utanför skolan och är därför väldigt inspire... Läs mer
 • jan12

  Lisette studerar på Asia Pacific University i Japan

  Av Jenny
  KILROY hjälpte Lisette att uppfylla sin dröm att studera i Japan på Asia Pacific University. Vi frågade henne om hur hon nu har det i Asien och vi fick en härligt beskrivande berättelse skickad till oss.

  Jag har det bra här i Japan! Boendet tycker jag fungerar väldigt bra. Första studieåret (med möj... Läs mer
 • jan02

  Emmy studerar på Santa Barbara City College

  Förra året bestämde jag mig för att plugga i USA på Santa Barbara City College som ligger i soliga Kalifornien. Jag tog hjälp av Linnea på Kilroy. Hon hjälpte mig både med ansökan till skolan och alla tusentals frågor jag hade, vilket var en enorm trygghet för mig.

  Boendet Jag har nu varit här i Santa Barbara i sn... Läs mer
 • jan02

  Johan studerar på University of Auckland

  Johan Baggman studerar bl a ekonomi och statistik på University of Auckland på Nya Zeeland. Vi på KILROY var nyfikna på hur livet var på andra sida jordklotet så vi frågade och fick en härlig och ärlig studentberättelse som svar.

  Jag tycker att det fungerar bra här på University of Auckland. Man har kommit in i det gansk... Läs mer
Kontakt